Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Auchan a Viktória Park-ban

Kapcsolódó oldal:  Az Auchan a Viktória Park Logisztikai Központban

Az Auchan Magyarország Kft. úgy döntött, hogy logisztikai tevékenységének bővítését a nemrégiben elkészült a Viktória Park Logisztikai Központban helyezi el.

A REM Ingatlan Zrt fejlesztésében megvalósult, mintegy 41,500 m2 bruttó alapterületű épület a budapesti piac harmadik legnagyobb bérletre épített raktárcsarnoka, melyből az Auchan 18,200 m2 területet kötött le.

Boncsér Péter, az Auchan logisztikai és áruellátási lánc igazgatója elmondta, hogy ezen terület bérlése egy nagyobb volumenű jövőbeni logisztikai fejlesztés első lépése volt, melyet rövidesen több hasonló beruházás fog követni. Az üllői bérelt terület közelségén túl a partnerek rugalmassága is szerepet játszott - a bérleti kondíciókon túl - a választásban.

Viktória Park Logisztikai Központ


A fejlesztő REM Ingatlan Zrt részéről Vancskó László vezérigazgató nyilatkozott: "Nagyon örülünk az Auchan bérletnek, mely azt mutatja, hogy a válság idején is lehetséges egyedi fejlesztést megvalósítani, a Viktória Park bizonyítottan ilyen. Reméljük, hogy az épület fennmaradó területének bérbeadása is sikeres lesz, melyre több érdeklődővel is tárgyalást folytatunk."

Az ügyletben a Colliers International ingatlan tanácsadó cég budapesti irodája működött közre, mint a bérbeadó kizárólagos bérbeadó ügynöksége. (logsped)

További információk:
2009.11.03.