Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Astron Informatikai a South Buda Business Parkban

Kapcsolódó oldal:  Astron Informatikai a South Buda Business Park új bérlője

A GLD Invest Group "A" kategóriás irodaháza újabb bérlővel, az Astron Informatikai Kft.-vel bővült 2009 novemberétől- tudtuk meg Gorondy Mátétól, a Colliers International nemzetközi ingatlanügynökség irodadivíziójának brókerétől.

Az Astron választása több irodaház versenyeztetését követően esett a XI. kerület ígéretesen fejlődő részében található irodaházra. Dr. Kovács Attila, ügyvezető igazgató elmondása szerint a tágasabb irodát kereső cég döntéséhez nagyban hozzájárult az irodaház magas minőségű kialakítása, a városszerte legkedvezőbb ár és nem utolsó sorban az a tény, hogy a környéken ingyenes utcai parkolásra van lehetőség. Az előnyök között említhető még, hogy a rohamosan fejlődő és újjászülető újbudai városrészben a komplexum közvetlen közelében vásárlási, szórakozási és sportolási lehetőséget kínáló létesítmények találhatók.

Az 1100 négyzetmétert elfoglaló bérlő hosszú távú szerződést kötött a bérbeadóval, és 2009 novemberében költözött a South Buda Business Parkba. A bérbeadót a bérlő felkutatásában, illetve a tárgyalások során a Colliers International képviselte - összegezte a tranzakciót Gorondy Máté.

Az Astron Informatikai Kft. 1999-ben alapított magyar tulajdonú szoftverfejlesztő vállalat. Fő tevékenysége a felhasználó speciális igényeit kielégítő egyedi szoftverfejlesztés és a kapcsolódó professzionális tanácsadói szolgáltatások. Megrendelői többek között nagy hazai villamos- és gázipari közszolgáltató cégek, mobil telekommunikációs vállalat, valamint a Siemens AG több divíziója Németországban, az Egyesült Államokban és Ázsiában. A cég központja Budapesten van, 2006 óta fejlesztői irodát tart fenn Szegeden. Jelenlegi létszáma 85 fő, 2009-es tervezett nettó árbevétele 1 milliárd Ft. (logsped)

További információk:2009.03.03.