Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Arena Corner irodaház

Kapcsolódó oldal:  CUSHMAN & WAKEFIELD JELENTŐS IRODATERÜLET BÉRBEVÉTELÉBEN ADOTT TANÁCSOT

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó 3 000 m2 irodaterület bérbevételében adott tanácsot egy nemzetközi pénzügyi szolgáltatónak a 2007. augusztusában átadásra kerülő Arena Corner irodaházban, mely a Raiffeisen Ingatlan legutóbbi fejlesztése Budapesten.


A pénzügyi szolgáltató 230 fős megosztott szolgáltatóközpontja (shared services center) a nyár folyamán költözik be az Arena Corner irodaházba. A Cushman & Wakefield (C&W) a bérlőt képviselte a tranzakcióban.

"Az Arena Corner irodaház kitűnő megközelíthetősége, magas technikai színvonala és nagy egybefüggő irodaterületei megfelelnek egy szolgáltatóközpont funkció számára." mondta Fekete Zsuzsa, a C&W irodai üzletág vezetője.

"A nemzetközi pénzügyi szolgáltató megbízásából kötött bérleti tranzakció után úgy gondoljuk, hogy tovább nőhet az érdeklődés ügyfeleink között az Arena Corner iránt, és a közeljövőben további potenciális bérlőket tudunk bemutatni a bérbeadónak." folytatta Fekete Zsuzsa.

Az Arena Corner irodaház a Hungária körút és a Kerepesi út sarkán, a pesti Nagykörutat a Dunával összekötő tengelyen, Budapest dinamikusan fejlődő új iroda-sugárútján található.

Az idén augusztusban átadásra kerülő Arena Corner "A" kategóriás irodakomplexumban összesen 27 000 m2 iroda-, és 3 800 m2 kiskereskedelmi terület található. A legmodernebb technikai előírásoknak megfelelő három, egymással közvetlen összeköttetésben lévő irodaépület egyenként 9 000 - 10 000 m2 közötti területet kínál. A legnagyobb egybefüggő irodaterület 4 400 m2. Az épületek alatt található három szintes mélygarázs összesen 370 autó részére biztosít parkolási lehetőséget. Az épület stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően gépjárművel és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető; az M3 megállója közvetlenül az épület előtt található.

A C&W 174 fős irodai üzletága Európában, a Közel-Keleten és Afrikában több mint egy millió négyzetméter irodaterületet közvetített 2006-ban. (logsped)
2007.07.19.