Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Arena Terasz

Június 5-én megnyitja kapuit az Arena Terasz

Az Arena Plaza 7000 négyzetméteres tetőteraszán a hét minden napján bárok, kávézók várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

7000 négyzetméteres tetőteraszát állítja a szórakozás szolgálatába az Arena Plaza. Június 5-én nyit az Arena Terasz, az első olyan szabadtéri szórakozóhely, amelynek egy bevásárlóközpont épülete ad otthont. Budapest legnagyobb tetőteraszán egész nyáron, hétfőtől-vasárnapig koncertek és gigabulik várják az érdeklődőket.

Az Arena Teraszon szórakozóhelyek, kávézók és bárok szolgálják ki a nagyérdeműt, ahol hűsítő koktélokat, kellemes zenét és finom ételeket kínálnak. Aki azonban egy kis lazításra vágyik a forró nyári éjszakában, az lepihenhet a terasz melletti parkban is.

Június 5-én, a nyitás napján, 20 órakor Magna Cum Laude koncert teszi emlékezetessé az Arena Terasz indulását. Ugyanezen a napon elkezdődik a Szex és New York vetítése a Cinema City Arenában. A mozinézők jegyüket a filmvetítés után az Arena Teraszon egy Cosmo koktélra válthatják be. A koktélos akció a nyitás hetén egész hétvégén át tart.
(logsped)

További információk:

Arena Plaza   

2008.04 28.