Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Aldi

Kapcsolódó oldal:  Kéthektáros területet vásárolt Tatabánya önkormányzatától az Aldi áruházlánc építő cége, a létesítmény építési engedélyei már részben elkészültek
(mfor)
2009.10.15.
Csütörtökön nyitja meg első öt magyarországi üzletét, a német Aldi.
(logsped)
2008.04.17.
Áprilisban indul az Aldi Magyarországon?

Az élelmiszer.hu értesülése szerint április 8-án megnyílhatnak az első Aldi-üzletek Magyarországon. A társaságnál ezzel kapcsolatos érdeklődésükre azonban - az Aldi által nemzetközi szinten folytatott kommunikációs politikára való hivatkozással - elhárították. Az Aldi a magyarországi indulást egyébként eredetileg már tavaly nyárra tervezte.

A kiskereskedelmi lánc az első körben mintegy húsz áruház átadását tervezi, és több év alatt összesen 1,3 milliárd eurós beruházás-sorozatot hajt végre, amelynek keretében öt regionális logisztikai központot és összesen 400 üzletet kíván létesíteni Magyarországon.

A Lidlhez hasonló üzletpolitikát folytató Aldi megjelenése komolyan felbolydíthatja a magyarországi kiskereskedelmi szektort. A csoport egyszerűen kialakított áruházaiban kevesebb mint ezerféle terméket kínál, ám azokat igen kedvező áron, és a szokásosnál alacsonyabb árréssel. A választék jelentős része a lánc által gyártatott saját márkás termékekből áll. (elelmiszer.hu)


Jól halad az Aldi építése Vásárhelyen. Fotó: Karnok Csaba


További információk:

2008.03.07.