Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Airport City logisztikai park

Kapcsolódó oldal:  Újabb bérleti szerződést írtak alá az Airport City logisztikai parkban: a Trilak Festékgyártó Kft. a C épületbe költözik, ezáltal az épület 100%-os bérbeadottsági szintet ér el.   
(PF)
2010.08.15.

Első bérlő az Airport City logisztikai parkban

A Kühne + Nagel Kft. az első bérlő az Airport City logisztikai parkban  
(PF)
2008.07.30

Épül az Airport City logisztikai park

Megkezdődtek az Airport City logisztikai park építési munkálatai. Az Airport City teljes beépítettségében 65 ezer négyzetméter összterületen - ebből raktár 47 500 négyzetméter és 18 100 négyzetméter iroda - várja leendő bérlőit.

Az első fázisban megvalósításra kerülő épület 2008 első negyedévében kerül átadásra 8 300 négyzetméter bérelhető raktárterülettel és közel kétezer négyzetméter irodaterülettel. A fejlesztő az ABLON cégcsoport, amelynek ez az első logisztikai projektje, az értékesítéssel kizárólagosan megbízott ügynökség a DTZ.

Az új logisztikai park Vecsés közigazgatási területén, Budapest határánál található; a repülőtérre vezető út és az Üllői út elágazásához közel, 5 percre a Ferihegyi repülőtértől, valamint az M0-ás autópálya átadott új szakaszától.

Az ABLON cégcsoport egyike a vezető ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégeknek Budapesten, és Prágában, Bukarestben is meghatározó jelenléttel bír. Magyarországi referenciái között megemlíthetjük a Gateway Office Park, Business Center 30 irodaházakat valamint a Buy-Way bevásárlóparkokat.

Joó Domonkos, a DTZ vezető ipari-ingatlan tanácsadója szerint "az Airport City logisztikai park egyik legfontosabb jellemzoje a kitűnő elhelyezkedés, mely a repülőtérhez kötődő cégek számára stratégiai fontossággal bír." A létesítmény helyszíne és kivitelezésének módja szerinte hozzájárul ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megteljen bérlőkkel a park. (mfor)

További információk:

Airport City logisztikai park  
Ablon  
DTZ  

2007.08.22.