Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébEuropolis Park BUDAPEST AEROZONE (volt Airport Business Park)

Kapcsolódó oldal:  Europolis Park BUDAPEST AEROZONE (volt Airport Business Park)

Az Europolis Park BUDAPEST AEROZONE (volt Airport Business Park) 12000 négyzetméteres alapterületű irodákkal és a hozzájuk kapcsolódó 10 méteres belmagasságú raktárhelységekkel rendelkezik. Számos betelepült cég használja a létesítményeket.

 Europolis Park BUDAPEST AEROZONE


Első osztályú iroda és raktár park .A park megépülése előtt nem létezett a Budapesti Ferihegyi Nemzetközi Repülotér környezetében megfelelő minoségű ingatlan, ahol légi vagy közúton érkező és induló áruk raktározását és az ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységeket, beleértve a vámkezelést, hatékonyan lehetett volna végezni. A hiányt és az igényeket felismerve az Europolis az Europolis Park Budapest Aerozone (korábbi nevén Airport Business Park) megvásárlása mellett döntött, és egyben célul tuzte ki a reptérhez, illetve a reptér környezetéhez kötodo ingatlan igények kielégítését.

 Europolis Park BUDAPEST AEROZONE


A reptér déli bejáratánál fekvo, a legkorszerubb igényeket is messzemenően kielégítő 3 épületbol álló komplexum kiemelkedo jelentosége abban rejlik, hogy a raktározási tevékenységen túlmenően magas színvonalú irodaterületeket is biztosít. Az első osztályú, összesen 12000 négyzetméteres alapterületű irodák és a hozzájuk kapcsolódó 10 méteres belmagasságú raktárhelységek lehetővé teszik bérlőik számára a leghatékonyabb üzletmenetet.

Az építkezés 2000. évi megkezdése óta a park összes üteme befejeződött. A harmadik ütemben megvalósult C épület, a park legmagasabb minoségi kategóriájú iroda- és raktár területét foglalja magába.

Az Europolis Park Budapest Aerozone a 4-es számú foúton és a ferihegyi gyorsforgalmi úton keresztül közelíthető meg. A park biztonságos közlekedését az AGIP benzinkútnál lévo -közlekedési lámpával ellátott- csomópont biztosítja. A Vecsést elkerülő gyorsforgalmi út 2005. év végi átadásával az M0 autóút az Europolis Park Budapest Aerozone "karnyújtásnyi" távolságra került. Tömegközlekedéssel a 93-as illetve a Budapest -Vecsés helyközi busszal, vagy vasúton a Nyugati pályaudvartól 30 perc alatt érhető el.

Az építkezés 2000. évi megkezdése óta az Europolis Park BUDAPEST AEROZONE (volt Airport Business Park) első és második üteme (A és B épület) 100%-ban került bérbeadásra.

Az A épületben 4 emeleten összesen 21 045 m2 raktár és 450 m2 iroda terület épült meg, a B épület összesen 14 233 m2 raktár és 3 777 m2 iroda területből áll.

A harmadik ütemben megvalósult C épület, a park legmagasabb minőségi kategóriájú iroda- és raktárépülete, amely 2003 év végén került átadásra. A C épület 4 emeleten összesen 7 300 m2 raktár és 8 400 m2 irodai célú területből áll.

A Park 313 gépkocsi parkolóval és 64 további parkolóhellyel rendelkezik.

Összterület: 65 000 m2
Összes kiadható terület: 65 000 m2
Állapot: A három épület (A, B és C) összes bérbeadottsága 97%.
Átadva 2004-ben.
Hely:
Vecsés közigazgatási területén
300 méterre a Budapest Ferihegy Nemzetközi repülőtértől 1,5 km a 2-es termináltól
2 km az 1-es termináltól
500 m a reptér D portájától

Megközelíthetőség:

Az Europolis Park BUDAPEST AEROZONE (volt Airport Business Park) közúti megközelítése a 4-es számú főúton és a ferihegyi gyorsforgalmi úton keresztül lehetséges. Az AGIP benzinkútnál meglévő csomópont meghosszabbításaként elkészült alagút a főútról közvetlen elérést biztosít. Tömegközlekedéssel a 93-as illetve a Budapest -Vecsés helyközi busszal, vagy vasúton a Nyugati pályaudvartól 30 perc alatt érhető el.
Különleges szolgáltatások:

10 m tiszta belmagasságú raktárak padlólemez teherbírása 5t/m2

Szolgáltatások:

vámiroda a parkban
bank
étterem
benzinkút közvetlenül a park mellett
parkosított környezet
bérlői igény szerinti bérlemény kialakítás

Betelepült cégek

Air-France
BAX Global
Belville Rodair
Birkart Globistics
BMW
Business Park Vámügynökség
Cargomind
CityLine Kft
Csemege Match
DHL
EGL Eagle Global Logistics
EXEL Logistics
Expeditors
FEDEX
Global Freight Services
Gondrand Kft
GSP
J.A.M. de Rijk
Kales Airline Services
KLM
Kombi-Air Kft
Kühne & Nagel
Liegl & Dachser
Liegl Sped
Lufthansa Cargo
Maurice Ward & Co.
Nippon Express
OTP Bank
Quehenberger-Hellmann
Panalpina
Plural Servicepool Kft
Starways Airline
Swissport
UPS Hungary
UPS-SCS
UTI
Yusen Air & Sea Service
WECO
Wizz Air

(AIG/LINCOLN )

További információk:

2220 Vecsés, Lorinci út 59-61.

Bérbeadás

CA IMMO Real Estate Managment Hungary Kft.
Tel.: +36.1.501.2817
Fax.: +36.1.501.2801


2009.03.03. Frissítve: 2011.05.31.