Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

2824 Plus asztali vonalkód nyomtató

Kapcsolódó oldal:  2824 Plus asztali vonalkód nyomtató a Zebra-tól

A Zebra 2009. október 13 -án jelentette be, hogy piacra dobja a 2824 Plus asztali vonalkód nyomtatót.

A Zebra asztali nyomtató családjának új tagja a Zebra népszerű LP/TLP 2824 és LP/TLP 2824-Z nyomtatóinak továbbfejlesztett változata.

Az új termék - elődjéhez hasonlóan - kis helyigényű és kompakt tervezésű, ugyanakkor lényegesen nagyobb feldolgozási teljesítményt kínál. A2824 Plus a maximális hatékonyság és az alacsonyabb készletigény érdekében egyetlen nyomtatóban kombinálja az EPL és ZPL programnyelveket.

A változatlan alacsony áron ajánlott kompakt, kis helyigényű 2824 Plus vonalkód címkenyomtató ideális eszközt jelent a működési hatékonyság és termelékenység növeléséhez az olyan szektorokban, mint az egészségügy, a postai szolgáltatások, a kiskereskedelem, a különböző szolgáltatások, az állami szektor, valamint a gyártást és szállítást nyújtó iparágakban.

A 2824 Plus vonalkód címkenyomtató további előnyei a következők:

- Az egymás mellett található ZPL és EPL programnyelvek beleillenek a már kialakított környezetbe
- Nagyobb memóriakapacitás, mely a nyomtatványok, betűkészletek és grafikák állandó tárolását biztosítja - A gyorsabb feldolgozást biztosító Flash memória, és a megnövelt SDRAM a nagy memóriaigényű alkalmazások támogatásához
- Könnyedén integrálható auto-sensing soros porttal és a 10/100 Ethernet-tel
- Egyszerű beállító szervizprogram, távoli nyomtatási hálózat kezelés, Unicode, XML engedélyezett nyomtatás és OPOS (Objective Portable Operating System) meghajtó.

"A 2824 és a 2824-Z asztali nyomtató már eddig is egyike volt a Zebra sikeres termékeinek. Különösen azért lett ismert, mert a legkülönbözőbb installációk esetén is ideálisan használható, még akkor is, ha a működési környezete kifejezetten nagy követelményeket is támaszt." - jelentette ki Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési igazgatója. "A továbbfejlesztett változat gyorsabb feldolgozással, ko-rezidens programnyelvekkel és OPOS meghajtóval képes az igényeket kielégíteni."

A 2824 Plus további jellemzői között találjuk az egyszerű hibajavítást és nyomtatókezelést, valamint az új Zebra beállító programot, amely egy Windows-alapú felhasználói tájékoztató formájában ad lépésről-lépésre utasításokat az installáláshoz, a konfiguráláshoz és az esetleges hibaelhárításhoz.

A világszerte egyidőben piacra dobott 2824 Plus nyomtató a Zebra kiterjedt partnerhálózatán keresztül kerül forgalmazásra. (logsped)
2009.10.14.