Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  



XVI. Nemzetközi Közlekedési Konferencia összefoglaló videó és képek

2014. november 27-28-án, Szegeden megrendezett "Európai piacnyitás és szociális dimenziók a magyarországi közhasznú közlekedésben" Nemzetközi Közlekedési Konferencia összefoglalója.
(logsped)


Csütörtökön

A konferencia vendégeit Szeri István, az MKIK közlekedési és logisztikai kollégiumának elnöke köszöntötte. Kőkuti Attila, a CSMKIK alelnöke azt mondta, vissza kell adni a közösségi közlekedés súlyát. Kovács Beáta, a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke megye szeretné, ha megye települései érintve lennének a közlekedés-fejlesztési projektben. Nagy Sándor, Szeged városfejlesztési alpolgármestere szerint a közlekedés hozzájárul a GDP növeléséhez.

Dr. Becsey Zsolt László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára az európai és magyar közlekedés politikák párhuzamosságai és különbségeiről tartott előadást.

Vereczkey Zoltán, az MKIK alelnöke, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnöke az európai közlekedési irányokról beszélt.

Dr. Kerékgyártó János, Dr. Dabóczi Kálmán, Karmos Gábor és Dr. Bodnár Viktória tartott még előadást.

Pénteken

Többek között Kazatsay Zoltán, az Európai Szociális Alap főigazgató-helyettese az Európai Szociális Alap küldetése, tevékenységéről, Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - a NIT Hungary ügyvezető-főtitkára a Szociális párbeszéd és piaci viszonyok az autóbuszos közlekedésben címmel tartott előadást.

Zárszóként

Szeri István, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közlekedés és Logisztikai Kollégiumának elnöke, a konferencia ajánlásait fogalmazza meg.

Szeri István videó interjúban is összefoglalta a konferencián elhangzottakat.


Dr Szeri István elnök összefoglalója videó







16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia


16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia


16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia


16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia


16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia


16. Nemzetközi Közlekedési Konferencia

Képek: Kojnok Jenő

(logsped)

2014.11.28.