LogSped
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

     Archívum
     Blog      RSS
    Képgaléria
    Elérhetőség

FŐOLDAL
     Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
     Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
     eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
     Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
     Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
     Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
     Információs
        társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
     Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
     Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
     EU
    Európai unió
     Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Oldaltérkép

Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park

Kapcsolódó oldal:
  


Lerakták a Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park Szolgáltató Központjának alapkövét

Nemrég lerakták a Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park (GIP) Szolgáltató Központjának alapkövét. A több mint másfél milliárd forintos beruházással 2009 júliusára megvalósuló létesítmény elsősorban a kis- és közepes méretű vállalkozások számára fog új lehetőséget kínálni mind irodák és raktárhelyiségek bérlésére, mind különféle szolgáltatások igénybevételére.

Az ünnepélyes alapkőletételen Mészáros László, a GIP Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az igények ismeretében megtervezett 3.500 négyzetméter alapterületű Szolgáltató Központban több mint 400 négyzetméteren alakítanak ki 17-19 db irodát, melyekből – igény szerint – akár több helyiség is összenyitható. A modern munkahelyek klimatizált, telekommunikációs kapcsolódási pontokkal, valamint teakonyhával lesznek felszerelve. E bérelhető irodák mellett rendelkezésre állnak majd alkalmilag is bérelhető tárgyalók, sőt, egy különböző képzések, céges rendezvények, konferenciák megtartására alkalmas földszinti nagyterem is.

Ugyancsak a telephely- és raktárbérlést preferáló kisvállalkozások számára alakítanak ki 13 önálló (egyenként 80 négyzetméteres) műhelyt – melyekből igény szerint több egység szintén összenyitható –, illetve egy több mint 1000 négyzetméteres raktárépületet, amelyből különböző nagyságú raktárrészek vehetők igénybe, bérelhető targoncával, hulladékudvarral. A Szolgáltató Központ vonzerejét nem csupán a kulturált munkakörülmények és a kisvállalkozásokra szabott bérleti díjak adják, hanem a számos szolgáltatás igénybevételének lehetősége is. Ilyenek például az ipari park portaszolgálatával összekapcsolt felügyeleti rendszer, a büfé, a nyomtatványbolt, illetve a postai, banki, jogi, marketing és oktatási szolgáltatások is.

Az ipari park bejáratánál helyet foglaló Szolgáltató Központ épületegyüttese a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) pályázatán nyert 472 millió forintos uniós és állami támogatás mellett saját forrásból valósul meg.

Mészáros László bejelentette, hogy 7,4 hektáros új parcellázás révén 33 db telekkel bővítik a GIP összközműves telekkínálatát 1.200-3.600 négyzetméteres alapterületi méretekben, mivel a tapasztalatok szerint ezekre mutatkozik a legnagyobb kereslet. A két éve 40 hektáron létesített ipari park területének eddig a harmada, 27 db telek kelt el. Az M-31-es gyorsforgalmi út 2010 tavaszi átadásával lényegesen javul a GIP közúti megközelíthetősége, ami felértékeli Gödöllő ipari parkját. A GIP stratégiájában változatlanul elsőrendű cél a magas hozzáadott értéket képviselő, tudás alapú, innováció-orientált iparágak, vállalkozások megnyerése és letelepítése. (ingatlanok )

További információk:

Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park  

2009.04.06.
  Hírlevél kérés