Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Január havi vasúti bérletek érvényessége

Kapcsolódó oldal:  A MÁV-START meghosszabbítja a megváltott 2008. január havi vasúti bérletek érvényességét

A VDSzSz Szolidaritás által meghirdetett, 2008. február 1.-jén hajnali 03.00 órától megkezdett folyamatos sztrájk miatt nem mindenhol biztosított a pénztári szolgálat, ezért a MÁV-START Zrt. meghosszabbítja a megváltott 2008. január havi vasúti bérletek érvényességi időtartamát.

A MÁV-START Zrt. által kiszolgáltatott 2008. január havi, illetve 2008. január II. félhavi Dolgozó-, és Tanuló bérletek 5 nappal hosszabb ideig, azaz 2008. február 10-én 24.00 óráig érvényesek.

A 2008. január havi hosszabb időtartamra szóló bérletek a sztrájk ideje alatt a szerződésben álló volántársaságoknál és a BKV Zrt. valamennyi Budapesten és az agglomerációban menetrend szerint közlekedő busz és HÉV járatain is felhasználhatóak.

A Volánbusz Zrt. budapesti vonalain, a Bakony Volán, Somló Volán, Tisza Volán, Balaton Volán, Kunság Volán és Borsod Volán teljes hálózatán, valamint az Agria Volán, Mátra Volán, Vértes Volán, Hajdú Volán, Hatvani Volán, Vasi Volán és Jászkun Volán bizonyos viszonylatain is elfogadják a MÁV-START Zrt. által kiadott érvényes bérleteket.
(logsped)

2008.02.06.