Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Új könnyűipari csarnok épül a Polgár Ipari Parkban

Elkezdődött a Polgár-Invest Kft. 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert projektje, ami az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül. (MTI)

"Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása" tárgyú pályázati kiírása keretében valósul meg.

Több, mint hatszázmillió forintos beruházással új szolgáltató csarnok épül Polgáron az ipari parkban - közölte Székely Ádám, a tulajdonos Infogroup cégcsoport ügyvezető igazgatója. A beruházást 300 millió forinttal támogatja az Európai Unió. A forrásból egy nettó 4.648 nm alapterületű könnyűipari csarnok épül, és eszközbeszerzésre is fordítanak belőle.

Székely Ádám közleményében ismertette: a projekthez 300 millió forint uniós támogatást nyertek. A közel 5000 négyzetméteres könnyűszerkezetes csarnok építése mellett eszközbeszerzésre fordítják a beruházási összeget. A bővítést a közlemény szerint a piaci igények tették szükségessé.

A betelepülők tevékenységének támogatására a POLGÁR-INVEST Kft. számos szolgáltatást nyújt: a társaságok segítséget kaphatnak többek közt az üzemeltetés, projektmenedzsment, pénzügyi-, számviteli-, jogi-, adótanácsadás, pályázatok elkészítése és munkaerő szervezés területén is. A jelen fejlesztés keretében megvalósításra kerülő eszközbeszerzéssel a pályázó társaság új irodai-nyomdai szolgáltatás nyújtását fogja biztosítani a parkba települt vállalkozások részére.
(logsped)

További információk:2015.08.07.