Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚj bérlő a Roosevelt 7/8 Irodaházban

Kapcsolódó oldal:  Új bérlő a roosevelt_irodahaz.jpgban

A nemesfém termékekkel foglalkozó német Carl Schaefer irodaterületének bővítése mellett döntött és az arculatához kiválóan illeszkedő Roosevelt 7/8 Irodaépületbe költözött.

A Carl Schaefer márkanév 1861-es alapítása óta egyet jelent a minőséggel, a kimagasló szolgáltatással és a megbízhatósággal a nemesfém kereskedelemben - kezdve a hatékony és környezettudatos nemesfém-újrafeldolgozástól, az egyedi megrendelésre készülő magas minőségi értékű nemesfém félkész termékek gyártásán és eladásán át, a nemesfém menedzsmentig.A Roosevelt 7/8 Irodaházat régi világoszöld homlokzata miatt Budapesten "Spenót ház"-ként ismerték, mely teljes körű felújítás után nyílt meg újra 2006-ban. A szomszédos Gresham Palotához és Tudományos Akadémiához csatlakozva egy különleges egységet alkot a három épület, három különböző évszázad építészeti megoldásait tükrözve. A Roosevelt 7/8 földszintjén boltok, éttermek és bárok, a további szinteken modern irodaépületek találhatók.

"A Magyarországon lévő nemzetközi vállalat igényeinek kielégítésére ideális választás volt a Roosevelt 7/8 Irodaépület, melyben 225 négyzetméteres területet foglal el a Carl Schaefer 2013 októberétől." - nyilatkozta a bérbeadót képviselő Horizon Development (logsped)

2013.10.09.