Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Toyota 2.300 m2-es területet bérelt South Base épületében

Toyota Material Handling Hungary, a Toyota cégcsoport anyagmozgatási divíziója 2.300 m2-es területre írt alá bérleti szerződést a Dunaharaszti Északi Ipari Parkban, az IPD Csoport logisztikai központja - (South Base I.) - épületének egységeire. A tranzakció során a bérbeadót a Colliers International képviselte.

A Toyota Material Handling Europe (TMHE) Európa-Toyota Material Handling Hungary, a Toyota cégcsoport anyagmozgatási divíziója 2.300 m2-es területre írt alá bérleti szerződést a South Base I. épületének egységeire.szerte kínálja a Toyota ellensúlyos targoncák és BT raktári berendezések teljes választékát, a hozzá tartozó szervizszolgáltatással és komplett megoldásokkal együtt.A Toyota Material Handling Europe (TMHE) Európa-Toyota Material Handling Hungary, a Toyota cégcsoport anyagmozgatási divíziója 2.300 m2-es területre írt alá bérleti szerződést a South Base I. épületének egységeire.szerte kínálja a Toyota ellensúlyos targoncák és BT raktári berendezések teljes választékát, a hozzá tartozó szervizszolgáltatással és komplett megoldásokkal együtt.

Az épület adottságai tökéletesen megfeleltek a bérlő számára, jól ki tudta alakítani a különböző tevékenységekhez szükséges területeteket - az anyagmozgató gépek tárolásától és bérbeadásától kezdve a mosó- és szervizterületen át az irodai és szociális területekig.

„Az IPD Csoport logisztikai központja – a South Base I. – a Toyota márkához megfelelő kvalitású ingatlan, melynek paraméterei és az M0 körgyűrűről jól megközelíthető lokációja is segített a bérlőnek a döntésben.” – mondta Dobos Csaba, a Colliers International ipari ingatlan üzletágának vezető tanácsadója.

Az osztrák hátterű IPD Csoport logisztikai központja – a South Base I. – a tranzakciónak köszönhetően – rövid üresedés után – ismét közel 100%-is bérbeadási szintet ért el.

Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft.
1116 Budapest Építész u. 28
Telefon: 06 (1) 482 0900
(logsped)

További információk:2017.03.27.