Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb



Az ingyenes tanulóbiztosításra kiírt pályázatot a Groupama Garancia Biztosító nyerte 2014-ben

Kapcsolódó oldal:  



Az ingyenes tanulóbiztosításra kiírt pályázatot a Groupama Garancia Biztosító nyerte 2014-ben

A Groupama Garancia Biztosító nyerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítási pályázatát - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a magyar állam képviseletében a tárca egy évre, 2014. január 1-jétől december 31-éig szerződést kötött a Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel.

A szerződés értelmében - az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló kormányrendeletnek megfelelően - a biztosított korosztályba tartozóknak hároméves koruktól tizennyolcadik életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelem jár.

A közlemény szerint csonttörés esetén a biztosítási összeg 3000 forint. Ugyanennyi balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén is, ha a rokkantság foka 1-9 százalék között van. A biztosítási összeg 50 ezer forint 10-29 százalékos rokkantsági fok esetén, efölött pedig 300 ezer forintnak az egészségkárosodás fokával megegyező százaléka.

A biztosítási feltételekről és a szolgáltatásokról bővebb információ a 24 órán át helyi tarifával hívható 06 40 444 044-es gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás információs telefonszámon kérhető - közölte a biztosító. (logsped)

További információk:



2013.04.20.