LogSped
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

     Archívum
     Blog      RSS
    Képgaléria
    Elérhetőség

FŐOLDAL
     Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
     Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
     eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
     Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
     Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
     Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
     Információs
         társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
     Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
     Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
     EU
    Európai unió
     Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Oldaltérkép

SSJ 100 repülőgépet vásárol a Malév

Kapcsolódó oldal:
  


Harminc SSJ 100-as repülőgépet vásárol a Malév

Harminc Suhoj Superjet 100-as (SSJ 100) repülőgép megrendeléséről írt alá szándéknyilatkozatot Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója és Alessandro Franzoni, a SuperJet International vezérigazgatója tegnap délután a világ egyik legfontosabb légiközlekedési iparági kiállításán és vásárán, a Párizs melletti Le Bourget-n. A tervezett beszerzés értéke több mint 1 milliárd dollár.

SSJ100 repülőgép Malév megrendelés


A Malév 98 utas befogadására alkalmas Superjet 100-as típusú repülőgépeket tervez vásárolni, melyekből az első 2011-re érkezhet meg a légitársaság flottájába. Ezt követően minden évben hat repülőgéppel bővülhet a géppark.

Martin Gauss a Malév vezérigazgatója a bejelentésen elmondta: "A Suhoj Superjet 100-as típusú repülőgép egyaránt alkalmas a regionális és közepes távolságú útvonalak teljesítésére, ezért kitűnően megfelel a Malév hálózatának lefedésére. A Malév újabb, hosszú távú flotta-átalakítási programjában azzal számol, hogy a légitársaság a következő évtizedben növekedésnek indulhat és a jelenleginél több repülőgépre lesz szüksége."

Alessandro Franzoni, a SuperJet International vezérigazgatója beszédében hangsúlyozta: "A mostani bejelentés különösen jelentős annak fényében, hogy az SSJ 100-as első nemzetközi bemutatkozójára itt a párizsi Le Bourget air shown kerül sor. A szándéknyilatkozat aláírása egy olyan elismert és magas színvonalat képviselő légitársasággal, mint a Malév egyértelműen mutatja az érdeklődést és a bizalmat az SSJ 100-as repülőgéptípus iránt. Biztos vagyok abban, hogy az SSJ 100-as olyan jó tulajdonságai, mint például az alacsony üzemanyagfogyasztás és az ebből adódó környezetbarát üzemeltethetőség meg fogja győzni a légitársaságokat a típus előnyeiről. A mai aláírás megerősít minket abban is, hogy a SuperJet International stratégiájának középpontjában továbbra is az ügyfelek teljes körű kiszolgálására kell koncentrálnunk."

Az SSJ 100-ast a Suhoj Polgári Repülőgépgyártó Vállalat (SCAC) tervezte, fejlesztette és építette. A gépcsalád üléskonfigurációja a 78 és a 98 utas férőhely között változhat (típusnév: SSJ100/95B és SSJ100/75B). Az SSJ 100-asnak a regionális változata mellett hosszabb távú repülésre kifejlesztett típusa is elérhető lesz (típusnév: SSJ100/95LR és SSJ100/75LR).

SSJ 100 (Suhoj Superjet 100-as)


Az SSJ100-as a legfejlettebb és leginkább környezetbarát új generációs regionális sugárhajtású repülőgép. A legmodernebb technikával és kitűnő üzemelési tulajdonságokkal rendelkező SSJ100-as versenyképes a nemzetközi piacon, melyet többek között annak köszönhet, hogy költséghatékonyan és egyszerűen üzemeltethető és karbantartható. Az SSJ100-as egy új koncepcióval megtervezett, kifejezetten a regionális forgalomban hatékony mintegy száz utast szállítani képes repülőgép.

Az első SSJ100-as 2007. szeptember 26-án gurult ki a SCAC végső összeszerelési csarnokából. Két teszt-repülőgép 2008. december 24-e óta végez tesztrepüléseket, melynek keretében eddig több mint 213 járatot és 650 repült órát teljesítettek.

Egy újabb repülőgép is hamarosan csatlakozik a repülési teszt-programhoz. Az új típus a tervek szerint az orosz hatóságoktól 2009 novemberére kapja meg a légialkalmassági bizonyítványt, ezt követi majd a EASA részéről való légialkalmassági okmány 2010-ben, ezután pedig a FAA elismervény.

SuperJet International

A SuperJet International az Alenia Aeronautica (51%) és a Suhoj Holding (49%) velencei bázisú vegyesvállalata, mely a Suhoj Superjet 100-as típusú regionális repülőgép marketingjével, értékesítésével, a vevők egyedi igényeinek kezelésével és a repülőgépek átadásával foglakozik Európában, Amerikában, Óceániában, Afrikában és Japánban, valamint világszerte támogatja az új repülőgép értékesítését.

A SuperJet International az arculatért és VIP vagy cargo változatokért is felelős vállalat, mely Moszkvában, Toulousban és az Egyesült Államokban is képviselteti magát. (logsped)

További információk:

MALÉV  
2009.06.16.
  Hírlevél kérés