Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Scania YETD győztese V8 tehergépkocsit választott

A Scania YETD verseny győztese, a dán Lars Sondergard, átvette díját – egy scania_r_580_v8 tehergépkocsit, amelynek specifikálása közben, kérésének megfelelően kiemelt szerepet kapott a közúti biztonság és az üzemanyag-hatékony üzemelés.

Az idén áprilisban megrendezett döntőn Lars Sondergard-t koronázták a 2014/2015-ös Scania YETD (Fiatal Európai Tehergépkocsi-vezető) verseny győztesévé. Nyereménye egy 100.000 Euro értékű, általa specifikált Scania tehergépkocsi volt. Lars gyorsan egy Scania V8 mellett döntött.Lars Sondergard október folyamán meglátogatta a Scania Södertäljeban található összeszerelő üzemét, hogy nyomon követhesse V8-asa gyártási folyamatát. A gyártósor mellett ő volt az első személy, aki beindíthatta az autót. Végül november 13-án vette át a kocsit, aminek díszítése is az ő elképzelése alapján készült el, így került fel a fülkére a YETD logó.A vontató specifikálása közben Lars Sondergard különös figyelmet fordított a biztonsági felszerelésekre, például a tolatókamerára. A környezeti hatások és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében Ecolution by Scania csomaggal vette át a járművet.

Ez a kocsi az első V8-as és egyben a harmadik jármű a Sondergard család vállalkozásában. A nyertes az autót ünnepélyes keretek között vehette át a dán Vejle városban található Scania szervizben. Az átadási ünnepségre Lars családján és barátain kívül a sajtó képviselői is meghívást kaptak.
(logsped)

2015.12.08.