Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Scania: rekordnagyságú megrendelés Angliából

A Scania történetének eddigi legnagyobb megrendelését kapta. A brit üzemeltető, az Eddie Stobart, valamint társvállalatai,több mint 2000 darab tehergépkocsit rendeltek meg.

A járműveket 2016 márciusától két éven belül fogják leszállítani. Az ügylet számos Scania márkakereskedést érint az országban mind az átadás, mind a járművekre kötött javítási és karbantartási szerződések révén.

Ez már a negyedik alkalom, hogy az Eddie Stobart Limited, valamint társvállalatai jelentős mennyiségű járművet rendeltek az angol Scaniától. Az első két ügyletet 1000-1000 tehergépkocsi vásárlásáról kötötték 2010-ben, majd 2012-ben, amit 2014-ben egy 1500 darabos megrendelés követett.„Érthető módon örülünk, hogy a vállalataink között fennálló hosszú távú kapcsolat folyamatosan fejlődik. Nagyon várjuk a rendelés teljesítését, valamint a hozzá kapcsolódó országos szervizfeladatok ellátását.” – mondta Claes Jacobsson, a Scania angliai ügyvezető igazgatója. A járművek többsége 36 hónapos bérleti szerződéssel kerül leszállításra, ami tartalmazza a javítási és karbantartási szerződést is. Az autók Highline fülkés, 410 illetve 450 lóerős Scania G és R szériás modellek.„A Scania már régóta flottánk fontos szereplője, így öröm számunkra, hogy ismét ezzel a márkával fogunk együtt dolgozni.” – nyilatkozta William Stobart, az Eddie Stobart Limited vállalat ügyvezető igazgatója. „A Scania számunkra már megmutatta mennyire gazdaságosan üzemelnek a járművek teljes élettartalmuk alatt, illetve jól ismerjük a kizárólag SCR-technológiával működő 410 és 450 lóerős motorok teljesítményét. Mindezek, valamint a Scania szervizhálózata által nyújtott magas szintű szolgáltatás játszották a legnagyobb szerepet a döntés meghozatalában.”
(logsped)

2016.01.19.