Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébScania flottakezelés okostelefonokon és táblagépeken

Kapcsolódó oldal:  Scania flottakezelés okostelefonokon és táblagépeken

A Scania Flottakezelés már elérhető okostelefonokon és táblagépeken futó alkalmazás formájában, így bármikor használható, akár út közben is.

Mivel egyre több ügyfél és járművezető tér át az okostelefonok és táblagépek használatára, ezért a Sania a web-alapú szolgáltatásait úgy fejlesztette tovább, hogy ezeken az új eszközökön is használhatóak legyenek, így biztosítva a kényelmet és a megfelelő információáramlást még útközben is. A Scania Flottakezelés a nemrégiben piacra bevezetett alkalmazás gyűjtőneve.

Scania Flottakezelés

Az alkalmazás a Scania Flottakezelés Control csomagjára előfizető ügyfelek számára ingyenes. Az új alkalmazás a Scania járművek valós idejű nyomon követését teszi lehetővé okostelefonokon, valamint táblagépeken. A szolgáltatás segítségével a tulajdonosok térképpel pontosan meghatározhatják flottájuk mindegyik tagjának helyzetét.

Scania flottakezelés okostelefonokon és táblagépeken


Teljeskörű követés

A Flottakezelő alkalmazás az Appstore-ból vagy a Google Play-ből tölthető le. A felhasználóknak a letöltés után nincs más dolguk, mint a normál flottakezelési rendszerhez érvényes felhasználói nevükkel bejelentkeznek. Az ügyfelek a járművezetők telefonszámát is megadhatják, így a rendszer közvetlenül fel tudja hívni őket, vagy üzenet küldhető nekik az alkalmazáson keresztül. "Ezeknek az alkalmazásoknak a legnagyobb előnyük, hogy az információk gyorsan és könnyen elérhetők, tértől is időtől függetlenül." - mondta Karin Radström, a Scania Flottakezelési üzletágának igazgatója. "A mindennapi munkavégzés kényelmes kiegészítője."

Scania flottakezelés okostelefonokon és táblagépeken


Scania Dealer Locator

A Scania további alkalmazása a Scania Dealer Locator, amely a bajba jutott tehergépkocsi-vezetőknek segít megtalálni a legközelebbi Scania márkaszervizt. Az alkalmazás amellett, hogy térképpel mutatja meg az utat a szervizhez, az aktuális elérhetőségi adatokat is megadja. A Dealer Locator alkalmazás ingyenesen elérhető, Apple és Android telefonokon egyaránt alkalmazható.

Scania flottakezelés okostelefonokon és táblagépeken


(logsped)

2012.10.16.