LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Scania családi nyílt nap

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal:   Scania  

Scania családi nyílt nap

A Scania Hungária kelet-pesti és szegedi márkakereskedése június 7-én ügyfelei részére családi nyílt napot szervezett.Budapesten, a Scania kelet-pesti márkakereskedésének területén tartotta meg a svéd vállalat már hagyományosnak mondható nyílt napját, amire családjukkal együtt minden ügyfelet szeretettel vártak. 11 órakor, a nyitóbeszéd után a több mint 500 vendég számára kezdetét vette a felhőtlen szórakozás: grafológia, jóslás és kamionos ügyességi verseny várta a felnőtteket, míg a gyerekeknek ennél is több színes programmal kedveskedtek a szervezők. Százlábú alakú akadálypálya, hernyó formájú légvár, hennafestés, távirányítós terepjárók, gokartok, trambulin, kreatív játékok, valamint lufibohóc szórakoztatta a kicsiket, akik ha akartak, igazi Scania kamionokba is beülhettek. A sűrű programok mellett akadt lehetőség a kikapcsolódásra is, hisz masszőrök gondoskodtak az ügyfelek kellemes közérzetéről. A szervizépület erre a napra teljesen átalakult: eltűntek a szerszámok és helyüket egy minden igényt kielégítő ideiglenes étterem vette át, ahol helyben sütött grill ételekkel és rétesekkel várták a programokban megfáradt vendégeket.A Crystal koncertje egy gyors nyári zápor kíséretében, fél háromkor vette kezdetét. A lelkes vendégeknek azonban az eső sem szegte kedvét, hiszen a szervizbe vonulva együtt tapsoltak és énekeltek az együttessel.

A fővárosiakkal ellentétben az időjárás is kegyes volt ahhoz a több mint 500 ügyfélhez, akik szombaton ellátogattak a Scania szegedi márkakereskedésének nyolcadik családi nyílt napjára. A megnyitó után egy szakmai előadás-sorozat kapta a főszerepet, ahol többek között Nagy Péter, a Scania Finance Zrt. ügyfélkapcsolati menedzsere a Scania tehergépjárművek finanszírozási lehetőségeiről, illetve Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. értékesítési vezetője az új Euro 5 EGR motorcsaládról beszélt a jelenlévőknek. A szakemberek a nap folyamán végig rendelkezésére álltak azon érdeklődőknek, akik további információkat szerettek volna megtudni az elhangzott témákkal kapcsolatban.Mindeközben számos érdekes program is zajlott a helyszínen, így minden korosztály megtalálhatta a maga számára izgalmas időtöltést. A gyermekek figyelmét a légvár, az építősarok, a trambulin, a falmászás, a quadozás és a segway (álló robogó), míg az idősebbeket a kamion-szlalomverseny és a gumiabroncs-dobó verseny kötötte le. A színpadon folyamatosan váltották egymást a táncos fellépők, akik látványos produkcióikkal szórakoztatták a közönséget.

A délelőtti aktív kikapcsolódás okozta korgó gyomrokról is gondoskodtak a szervezők, így a vendégek bőséges és változatos étel- és italkínálatból választhattak a hatalmas, közel 300 ember befogadására alkalmas sörsátor alatt.

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó esemény a délutáni motoros bemutató és kamionhúzó verseny volt, amire egy hölgyekből álló csapat is benevezett, akik mind a többi versenyző, mind a nézők körében hatalmas elismerést vívtak ki.

A nap záróakkordjaként mindkét családi napon értékes tombolasorsoláson vehettek részt a vendégek, ahol a fődíj egy-egy navigációs rendszer volt.

A nyílt nap kapcsán a Scania Hungária dél-magyarországi régiójának igazgatója, Szűcs Gábor elmondta: "Az ilyen családi napokon a legnagyobb hangsúlyt mindig az interaktivitásra helyezzük, mivel nagyon fontos számunkra az, hogy mind ügyfeleinket, mind családjukat bevonjuk a rendezvény programjaiba.

Kiss Péter, a Scania észak-kelet-magyarországi régiójának igazgatója hasonló gondolatokat fogalmazott meg: A nyílt nappal az a célunk, hogy a Scania kamionok tulajdonosai, pilótái, illetve családjaik egymáshoz és hozzánk is közelebb kerüljenek. Szeretnénk, ha egy aktív és jókedvű közösség jönne létre és gyűlne össze minden alkalommal a rendezvényeinken." (logsped)
2008.06.19.
  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped