Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Scania buszok németországban

Kapcsolódó oldal:  Scania buszok németországban

A Transdev francia közlekedési vállalat németországi leányvállalata 100 darab Scania városi buszt rendelt meg.

"A Scaniában hosszútávú partnert találtunk." - mondta Peter Wisgerhof, a Transdev Németország vezetője. "Az elmúlt évek folyamán erős növekedés volt tapasztalható a Transdev-nél, ezért szükségessé vált járműflottánk bővítése."

"A Transdev leányvállalatával kötött megállapodás áttörést jelent a Scania számára a német városi buszok piacán. A megállapodás létrejöttében fontos szerepe volt a Scania, jelentős kiterjedésű szervizhálózata által nyújtott háttértámogatásnak." - mondta Peter Wisgerhof. "A különböző lehetőségek mérlegelésekor nagy súlyt helyeztünk a teljes költségre."

A buszokat városi és elővárosi közlekedésre fogják használni Köln térségében.

A Scania OmniLink városi buszok szállítási szerződése egy karbantartási és javítási kötelezettségvállalást is tartalmaz. A buszok teljesítik az Euro 5 és EEV normák előírásait, valamint a Német Közlekedési Vállalatok Egyesületének (VDV) szabályozása alapján állítható műszerfallal rendelkeznek.

Scania OmniLink városi busz


"Jelenlegi modellkínálatunkkal hatalmas növekedési lehetőségeket látunk a német piacon az elkövetkező néhány évben." - mondta Melker Jernberg, a Scania autóbusz üzletágáért felelős alelnöke.

A Transdev Európa negyedik legnagyobb magánkézben levő buszvállalata, amelynek működési területe kiterjed Franciaországra, Németországra, Olaszországra, Hollandiára, Portugáliára, Spanyolországra és Nagy-Britanniára. A vállalatnak Ausztráliában és Kanadában is vannak érdekeltségei. A Transdev évente több mint 2 milliárd utast szállít több mint 16.000 darabból álló flottájával. A vállalat árbevétele 2009-ben elérte a 3,57 milliárd eurót. (logsped)

2011.11.04.