Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Scania buszok az IAA kiállításon

A Scania a 65. IAA kiállításon számos, az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére és az ügyfelek üzemidejére koncentráló szolgáltatást mutatot be. Az érdeklődök itt találkozhattak először a svéd vállalat hibrid Scania Citywide buszával is.

Kiállításra kerültek a

- Dízel-, biodízel- és gázüzemű buszok teljes választéka
- Scania Citywide LE a Scania hibrid rendszerével
- Hosszabb, kéttengelyes Scania Touring HD megnövelt utaskapacitással

Mindamellett, hogy teljessé vált a buszok számára kínált Euro 6 motorpaletta, a Scania a környezetvédelmi kérdéseket szem előtt tartva, a piac legszélesebb bioüzemanyagokkal működő motorkínálatát biztosítja az üzemeltetőknek. A rendkívül sokoldalú termékválaszték nagyfokú rugalmasságot nyújt az ügyfeleknek, akik így a járműveket teljesen saját üzemeltetési körülményeikre szabhatják, miközben azok üzemgazdaságossága mellett a környezetre gyakorolt hatásuk is elenyésző lesz.

A Scaniát már régóta olyan gyártónak ismerik, aki mind az ügyfelek, mind az utasok környezetkímélőbb járművek iránti igényeinek megfelelő termékekkel lép a piacra. A járműveknek nem csak az üzemanyag-fogyasztása kisebb, de a kereskedelmi forgalomban kapható összes alternatív üzemanyaggal is üzemeltethetők.Az új hibrid Scania Citywide LE bemutatásával a Scania újabb lépést tesz a szén-dioxid kibocsátás mérséklése felé, hiszen jelenleg ez az egyetlen biodízellel is működő hibrid busz. A busz városi és elővárosi szállítási feladatok megoldására ideális, maximális sebessége 100 km/h.
(logsped)

2014.10.07.