Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A posta lesz az állami közműszolgáltató ügyfélszolgálata

A Magyar Posta bázisán alakítják ki az állami közműszolgáltató ügyfélszolgálatát - jelentette ki Németh Lászlóné államtitkár. A posta dolgozóit átképzik, az ügyfélszolgálati rendszer lefedi az ország egészét. (MTI)

A közműszolgáltató csomagjait próbálják olcsóbbá tenni a versenytársakénál, mégpedig úgy, hogy a háttértevékenységeken spórolnak.

Az állami közműszolgáltató szoros együttműködést vár el a Magyar Postától és a Díjbeszedőtől. Ez a lakosság számára azt jelenti, hogy egy olyan ügyfélszolgálati rendszert tudunk kiépíteni, mely az ország egész területére lefedettséget biztosít, az emberek a gáz-, áram- és később a távhőügyeiket is egy helyen tudják intézni - jelentette ki Németh Lászlóné nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában.Hozzátette: a postát felruházzák olyan feladatokkal, ami képes pótolni a kieső levélforgalom jelentette bevételt. Természetesen kell átképzés, de úgy gondolom, a postánál dolgozó emberek ezt meg fogják oldani, Az oktatóközpontok már készülnek arra, hogy az embereket felkészítsék az új feladatra - mondta Németh Lászlóné.
(logsped)

2014.10.02.