LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Pendolino vonatszerelvények

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal:   Vasút  

Az Angel Trains új Pendolino vonatszerelvények és kocsikat redelt az Alstomtól

Az Angel Trains, a piacvezető brit vasúti szerelvényeket lízingelő cég új Pendolino vonatszerelvények szállítására és 10 éves karbantartására vonatkozó szerződést írt alá az Alstom Transport-tal. A szerződés értéke 1,5 milliárd angol font.

Pendolino vonatszerelvény


Az Angel Trains már rendelkezik 52 Pendolino billenőszekrényes vonatszerelvénnyel, amelyeket a Virgin Trains üzemeltet a West Coast Main Line vasútvonalon. meghosszabbítására vonatkozóan.

A most aláírt megállapodás négy új, 11 kocsiból álló Pendolino szerelvényt és a meglevő 31 vonat mindegyikének további két kocsival történő meghosszabbítását foglalja magában. Az újonnan megrendelt szerelvényekkel (106 vasúti kocsi) a lízingcég járműparkjának teljes kapacitása további 7.240 ülőhellyel bővül. A szerződés tartalmaz egy opciót a fennmaradó 21 szerelvény későbbi, újabb vonat kocsikkal történő

A négy új Pendolino szerelvény és a már meglevő vonatok bővítéséhez szükséges további kocsik az Alstom Transport nagysebességű vasúti szerelvényeket gyártó olaszországi, Savigliano-i kompetenciaközpontjában készülnek majd. Az új járművek gyártása 2009 januárjában veszi kezdetét.

A jelenlegi, 9 kocsiból álló szerelvények tizedik és tizenegyedik kocsijának üzembe helyezésére az Alstom Transport Edge Hill-ben, Liverpoolban található Vasúti Karbantartó Központjában kerül sor, ahol most jelentős átépítési munkálatok kezdődnek az új kocsikat és szerelvényeket befogadó modern depó kialakítása érdekében. Beruházások kezdődnek az Alstom Transport további négy, az Egyesült Királyság nyugati partvidékén található vasúti karbantartó egységében is, előkészítendő a létesítményeket a hosszabb vasúti szerelvények befogadására.

 Pendolino vonatszerelvény


A Brit Közlekedési Minisztérium jóváhagyásával megszületett megállapodás magában foglalja a Pendolino járműpark teljes körű szervizellátását. A most megkötött szerződés a Virgin Trains-el kötött megállapodás 2012-ben esedékes lejártát követően további tíz évvel hosszabbítja meg az Alstom jelenlegi karbantartási szerződését.

"Az Angel Trains támogatta a meglevő Pendolino szerelvények meghosszabbítását azok befogadóképességének növelése érdekében. Ennek köszönhetően csökkenni fog a zsúfoltság és jelentősen javul majd az utazási élmény a West Coast Main Line utasai számára." - mondta Rob Verrion, az Angel Trains Ltd vezérigazgatója.

Pendolino


"A megállapodások véglegesítésével ma komoly mérföldkőhöz érkeztünk, mivel ezzel hozzájárulhatunk a West Coast Main Line számára nélkülözhetetlen kapacitásbővítéshez, újabb tanúbizonyságot téve a Pendolino flotta megbízhatóságáról és kényelméről, amelyet a Virgin Trains utasai immár 2003 óta élvezhetnek nap, mint nap." - mondta Paul Robinson, az Alstom Transport Egyesült Királyságért és Írországért felelős ügyvezető igazgatója.

Az új vonatok és a meghosszabbított szerelvények 2012 decemberében állnak forgalomba. Az új járművek bevezetését az Angel Trains a Virgin Rail Projects Limited támogatásával felügyeli. (logsped)

További információk:

Alstom  

2008.10.09.
  Hírlevél kérés