LogSped
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

     Archívum
     Blog      RSS
    Képgaléria
    Elérhetőség

FŐOLDAL
     Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
     Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
     eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
     Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
     Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
     Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
     Információs
         társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
     Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
     Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
     EU
    Európai unió
     Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Oldaltérkép

Párizsi Nagyáruház

Kapcsolódó oldal:
  


Nyitás előtt a Párizsi Nagyáruház

2009. tavaszán megnyitja kapuit a Párizsi Nagyáruház (PDS). Az ORCO Property Group beruházása nyomán megújuló műemléképület A+ kategóriás irodákat és modern üzleteket foglal magába közel hatezer négyzetméteren. Az első bérlő az Alexandra Könyvesház, melynek nyitásával jelentősen felélénkül majd a kultúrális élet az Andrássy úton, hisz a közel 1.700 m2-es áruház nem csupán könyvesbolt, hanem többfunkciós kultúrális központ is lesz egyben.

Párizsi Nagyáruház


Az 1910-ben nyílt Párizsi Nagy Áruház a Világörökség részét képező Andrássy úton található. A Divatcsarnok néven ismertté vált épület volt az első jelentősebb áruházépület, mely Budapesten megnyitja kapuit. A műemlékvédelem alatt álló épületet az ORCO eredeti pompája és áruház-funkciójának megőrzése mellett luxus-irodai funkcióval is kiegészíti, így az első két szinten elegáns kereskedelmi terek, a további öt emeleten pedig egyterű, világos irodák kapnak helyet.

Párizsi Nagyáruház


A újonnan nyíló kétszintes, európai színvonalú Alexandra Könyvesház nemcsak kiváló helyen, a főváros legelegánsabb sugárútján, hanem annak egyik legimpozánsabb épületében kap új otthont. Az 1911-ben épült, neoreneszánsz és szecessziós stílust ötvöző áruházra a belváros egyik gyöngyszemeként tekintettek már megnyitásakor is.

Az ORCO Property Group az épület felújítását részletes művészttörténeti kutatásokon alapuló műszaki rekonstrukcióval végezte. Az átalakítás során az építészeti örökség megtartása mellett a környezetvédelemre is hangsúlyt helyezve egy innovatív energetikai rendszer került kialakításra, mely hatékony energiafelhasználást biztosít.

Párizsi Nagyáruház


A természetes megvilágítású átrium és annak gyönyörű díszlépcsője szintén visszanyerte eredeti pompáját. A Lotz terem méltán híres, Lotz Károly és Feszty Árpád freskóit a nagyközönség újra megcsodálhatja, hisz az Alexandra itt nyitja meg új kávézóját, a BookCafé-t, mely kitűnő minőségű termékeivel és ingyenes internetes hozzáférési lehetőséggel nagy valószínűséggel látógatóinak egyik kedvelt helyszínévé válik. A tekintélyes könyvkínálat mellett az érdeklődő prémium katergóriájú borokat is vásárolhat az áruház saját vinotékájában. A kultúrára szomjazó közönség pedig az Alexandra Pódiumon az irodalmi és színházi élet jeles képviselőivel is találkozhat, könyvbemutatók, dedikálások és író-olvasó talákozók keretében.

Párizsi Nagyáruház


"Örömmel üdvözöljük az Alexandra Könyvesházat, a kulturális élet meghatározó szereplőjét első bérlőink között. Az Andrássy út kereskedelmi szempontból visszanyerte korábbi fontosságát, a nemzetközi és prémium kategóriás üzletek megjelenésével, ezért biztosak vagyunk a több mint 80 üzletből álló könyvbirodalom újabb üzletének sikerességében. A könyváruház felett további öt szinten exkluzív irodák kerülnek kialakításra, melyek kiváló környezetet biztosítanak a belváros szívében irodát kereső cégeknek." - mondta Kalapács Kornél, az ORCO magyarországi country managere. (logsped)

További információk:

ORCO Property Group  

2009.04.22.
  Hírlevél kérés