Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Ősszel is díjmentes kerékpárszállítás a balatonfenyvesi kisvasúton

A MÁV-START – a Balatoni Regionális TDM Szövetség projektjeihez kapcsolódva – a tavaszi Nyitott Balaton programsorozat után az őszi rendezvény időszakában is, díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít szeptember 22-től október 15-ig a balatonfenyvesi kisvasúton utazók részére.

A kedvezmény igénybevételéhez az utasnak rendelkeznie kell a választott viszonylatra érvényes menetjeggyel vagy utazásra jogosító okmánnyal. Személyenként egy kerékpár (tandem is) szállítható díjmentesen. Speciális igény (utánfutós kerékpár szállítása) esetén is csak egy kerékpárjegynek megfelelő díjmentesség vehető igénybe. A bicikli az akció ideje alatt is csak a MÁV-START személyszállítási díjszabásának előírásai szerint szállítható.Tekintettel a kisvasút korlátozott kerékpárszállító kapacitására, több személy utazása vagy csoportos igénybevétel esetén előre egyeztetni kell az utazást a vasúttársasággal a +36 85 361 831-es vagy a +36 1 515 5550-es telefonszámon.

Felhívják az utasok figyelmét, hogy a dél-balatoni vonalon pályafelújítás miatt módosított menetrend szerint járnak a vonatok, valamint vonatpótló autóbuszok közlekednek szeptember 11-től október 5-ig Balatonszemes és Nagykanizsa, október 6-tól 10-ig Balatonszemes–Balatonszentgyörgy, október 11-től december 9-ig Balatonboglár és Balatonszentgyörgy állomások között. A pótlóbuszokon kerékpárszállításra nincs lehetőség. A módosításokról a MÁV-csoport honlapján olvashatók további információk: https://www.mavcsoport.hu/mavinform/fontos-valtozasok-del-balatoni-vasutvonalon
(logsped)

2017.09.22.