LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Óbuda Gate Centre

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal   Ingatlan, Ipariingatlan  >>>

Megnyílt a Regus negyedik irodaháza, az Óbuda Gate

Az Óbuda Gate a negyedik irodaház Magyarországon, ahol a Regus további 1 800 négyzetméteren kínál magas minőségű iroda helyiségeket   
(logsped)
2008.06.12.

A Regus megnyitja negyedik Business Centerét

A Regus megnyitja új Business Centerét az Óbuda Gate-et

Az első budai irodaközpontja megnyitásával bővíti jelenlétét Magyarországon a Regus csoport, a világ egyik vezető munkahely-teremtője. Az Óbuda Gate a cég negyedik Magyarországon létrehozott irodaháza. A vállalat az új központ megnyitásával válaszol a cégek folyamatosan növekvő, a Regus által felajánlott rugalmas szolgáltatásokkal szembeni igényeire. Az épület stratégiai szempontok alapján kiválasztott elhelyezkedésének előnyeit a helyi és a nemzetközi vállalatok egyaránt élvezhetik, ami elősegítheti növekedésüket ebben a folyamatosan fejlődő Közép-Európai országban.

A Regus az Emke Centre 1994-ben történt megnyitása óta van jelen Magyarországon. Az igények a Regus által felajánlott megoldásokkal szemben folyamatosan nőttek, ezért 1999-ben két másik központ is nyílt: a Bank Centre és a Parlament Centre. A három budapesti központ után a Regus stratégiai szempontok alapján választotta ki az óbudai régiót, amivel tovább bővíti hálózatát, és új lehetőségeket kínál a már meglévő cégek bővítésére vagy új cégek alapítására.

A Nagy-Britanniai "Chartered Institute of Purchasing" által végzett kutatások eredménye szerint a cégek 50%-os irodai megtakarítást érhetnek el, ha saját iroda helyett egy rugalmas irodahelyiség-szolgáltató mellett döntenek. Ez a megtakarítás különösen előnyös a kis- és közepes, magyarországi székhelyű cégeknek a budapesti irodahelyiségek magas bérleti díjai mellett. Ez a lehetőség remélhetőleg bátorítja majd a helyi vállalkozókat, hogy megragadják a kínálkozó alkalmat és ezáltal felvirágoztassák vállalkozásukat.

A jelenlegi globális gazdasági instabilitás ellenére, Magyarországot szívesen választják a nemzetközi cégek üzletalapításhoz. Garry Gürtler, a Közép- és Kelet-Európa Regus Group regionális menedzsere a központ megnyitásával kapcsolatos kérdésre így válaszolt: " A bizonytalan gazdasági helyzet miatt azok a helyi vállalkozások, amelyek flexibilis helyiségre vágynak de nem szeretnék magukat hosszú távú bérleti szerződésekkel elkötelezni az olyan irodaközpontokban látnak lehetőséget, mint amilyen például a Regus által nyitott új Óbuda Gate. Ez a lehetőség kifejezetten előnyös lesz kezdő vállalkozóknak és még éppen csak bimbózó cégeknek egyaránt."

"Arra számítunk, hogy az Óbuda Gate Centre nemcsak azért lesz népszerű a helyi vállalkozók körében, mert stratégiailag kiváló elhelyezkedésű, hanem rugalmassága miatt is." - tette még hozzá Garry Gürtler. "Minden szerződési pontban előre megegyezünk ügyfelünkkel, aki csak akkor és csak azért a szolgáltatásért fizet, amit használ. Ilyen lehet például a videokonferencia, a tárgyalótermek használata vagy az IT támogatás. A már meglévő három másik irodaközpont sikere azt bizonyítja, hogy a vállalkozások Magyarországon élnek a Regus által felkínált szolgáltatásokkal és munkavégzési lehetőségekkel.

Az Óbuda Gate Center előnyei közé tartoznak a tágas és világos helyiségek, továbbá a budai oldal könnyű megközelíthetősége a forgalmi dugók elkerülésével.

Budapest egyre jobban összekapcsolódik az európai üzleti központokkal. Az óbudai irodaház megadja a lehetőséget ügyfeleinknek, hogy globálisan is kapcsolatban maradjanak különböző partnereikkel annak köszönhetően, hogy a ház automatikusan tagja a Regus egyedi globális hálózatának. Ennek a hálózatnak már 950 különböző vállalkozás a tagja.

Az Óbuda Gate Centre ötödik emeletén, a Regus központból csodálatos panorámája nyílik a Margit-szigetre, a Budát és Pestet összekötő hidakra, a Parlamentre és a Budai Várra. A Regus központon belül egy önkiszolgáló étterem és egy 1 500 négyzetméteres fitness-terem is működik. Tökéletes minden vállalkozás számára, amely dinamikus és kellemes irodai környezetet keres lehetőségeinek bővítésére.

A 171 teljesen bebútorozott és felszerelt irodarészleg, valamint az öt konferencia- és oktatóterem 1800 négyzetméteren terül el. A új irodaház rugalmas és megfizethető alternatíva a tradicionális iroda helyett. A Regus már négy irodai központot létesített és összességében 9000 négyzetméter területet kínál Budapesten, amely 619 irodarészleget továbbá 15 konferencia és tréning termet foglal magában.

Regus Óbuda Gate: 1023 Bp. Árpád Fejedelem útja 26-28 alatt található. (logsped)

További információk:

Regus  

2008.05 21.

  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped