Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A MOL világbajnokságra 48 versenyző készülhet

Kapcsolódó oldal:  A MOL világbajnokságra 48 versenyző készülhet

Tegnap kialakult az augusztus 17. és 21. között Szegeden megrendezésre kerülő MOL kajak-kenu világbajnokságon rajthoz álló válogatott keret névsora.

A szakmai bizottság egyhangúan támogatta minden javaslatomat és az elnökségi ülésen is csak egyetlen kérdéssel kapcsolatban alakult ki érdemi vita. A szegediek részéről felmerült, hogy C-1 5000 méteren Vajda Attila lehetőséget kapjon a szétlövésre, miután megnyerte a második válogatót ebben a számban, de ez ellentétes lenne a válogatási elvekkel.

Még a felkészülés elején kimondtuk, hogy a férfiaknál, aki olimpiai számban rajthoz áll a világbajnokságon, az nem indulhat nem olimpiai versenyszámban.

Véleményem szerint nem indokolt, hogy változtassunk a válogatási elveken, álláspontomat az elnökség elfogadta. A hétvégi válogatóverseny egyébként minden választ megadott a nyitott kérdésekre a nem olimpiai számokkal kapcsolatban, a többi számban pedig már korábban kialakult a válogatott keret.

Szerintem erős ez a keret és alkalmas arra, hogy megfeleljen a fokozott elvárásoknak. 4 hetük maradt a felkészülésre a sportolóknak, aztán kezdődhet Szegeden a rock&roll, ahogy a kampányszlogen is mondja, a húrok közé csapunk! Természetesen addig sem fogunk unatkozni – nyilatkozta Storcz Botond felnőtt szövetségi kapitány a kajakkenusport.hu-nak. (logsped)

2011.07.20.