LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Mobil vonalkód olvasó
eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal   Raktározás  ->>>

Vonalkód-olvasóba integrált mobil a Motorolától

A Motorola vállalati mobilitási üzletága bemutatta a CA50 típusú, VoIP-támogatással is rendelkező vezeték nélküli leolvasóberendezést, melynek fő célja az ügyfélszolgálati tevékenység minőségének javítása, az üzemi költségek csökkentése és az élőmunka hatékonyságának növelése. A CA50 olyan eszköz a kereskedelmi, vendéglátóipari és egészségügyi dolgozók kezében, amely integrált hang- és adatátviteli szolgáltatásainak köszönhetően jelentős kommunikációs űrt tölt be például üzletek, kórházak és éttermek életében.A vezeték nélküli hálózatokon is használható CA50 az eddiginél több dolgozónak biztosít valós idejű hozzáférést információkhoz, illetve nyújt kapcsolatfelvételi lehetőséget más munkatársakhoz. Így egyszerűbben teljesíthetőek az éttermek és kávézók vendégeinek kívánságai, ellenőrizhetőek az árak és a raktárkészletet az üzletekben, valamint lényegesen gyorsabban a megfelelő helyre irányíthatóak a szükséges gyógyszerek vagy műszerek a kórházakban. A fentieken túl a VoIP-szabványt támogató CA50 a kétszemélyes (telefon-jellegű) és többszemélyes (adó-vevő jellegű) kommunikáció révén lehetővé teszi, hogy a dolgozók az épületen belül bárhol hívásokat kezdeményezzenek és fogadjanak.

"Azzal, hogy egyszerre használható vonalkód-olvasóként, valamint adat- és hangátviteli eszközként, a Motorola CA50 VoIP-rendszerű vezeték nélküli vonalkód-olvasó berendezés jelentős űrt tölt be a feladat- és szolgáltatásorientált ágazatokban" - jelentette ki Bob Sanders, a Motorola vállalati mobilitási üzletágán belül működő, fejlett adatrögzítési módszerekkel foglalkozó részleg alelnök-igazgatója. "Ez az eszköz jól illusztrálja, milyen erőfeszítéseket tesz a Motorola a hagyományos leolvasási technológiák és a legújabb, hang- és adatalapú lehetőségek ötvözése érdekében, hogy minden dolgozónak rendelkezésére álljanak a legmodernebb módszerek, melyekkel még hatékonyabban szolgálhatják ki ügyfeleiket és betegeiket."

Annak érdekében, hogy az ügyfelek zökkenőmentesen integrálhassák a CA50-et meglévő felhasználási környezetükbe, a Motorola vállalati mobilitási üzletága a készülék teljes életciklusát végigkísérő szolgáltatásokat kínál, az előzetes felméréstől a kivitelezésen és üzembe helyezésen át a dolgozók betanításáig bezárólag. A Motorola "Advanced Services" rendszerének keretében elvégzett üzembe helyezésnek köszönhetően kiküszöbölhetők a hálózati integrációval kapcsolatos problémák, csökken a bevezetés időigénye és biztosítható az ügyfél CA50-es szerverének és mobil termináljainak helyes installálása és konfigurálása.

A CA50 védelmét szolgálja a Motorola "Service from the Start Advance Exchange" nevű karbantartási programja. A több évre szóló szerződés értelmében a meghibásodott eszközök cseréje a következő munkanapon megtörténik, így biztosítható a rendszer maximális rendelkezésre állása. Ez a szolgáltatáscsomag plusz költségek nélkül nyújt átfogó védelmet, így az igénybevételből és elhasználódásból eredő meghibásodásokra érvényes védelmet a külső és belső alkatrészek véletlen sérülésből eredő meghibásodására is kiterjeszti. Így gyakorlatilag nem merülnek fel többé előre nem látott javítási költségek. (logsped)
2008.01.16.
  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped