Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Menetrendi változások a "Százlábú híd" felújítása miatt

Budapest-Keleti pályaudvarra bevezető vágányok felett átívelő Kerepesi úti "Százlábú" híd további felújítása miatt 2015. január 5-től március 6-ig módosul néhány Keleti pályaudvarra érkező, illetve onnan induló vonat menetrendje, kiindulási és célállomása.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon közlekedő győri, hegyeshalmi, szombathelyi és soproni gyorsvonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett Budapest-Déli pályaudvarra érkeznek, illetve onnan indulnak.

A Budapest-Szekszárd-Bátaszék-Baja útvonalon közlekedő Sugovica és Gemenc expresszvonatok a Keleti helyett a Délibe érkeznek, s onnan indulnak vissza.

A Budapest-Gödöllő-Hatvan elővárosi vonalon, Gödöllő-Állami telepek megállóhelynél egyes vonatok nem állnak meg. Gödöllő-Állami telepek megállóhelyig, illetve az onnantól érvényes vasúti bérletekkel szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokon a Volánbusz 2140-es és 2193-as járatai igénybe vehetőek Isaszeg vasútállomás és Gödöllő vasútállomás között. A Budapest-Nagykáta-Szolnok vonalon közlekedő egyes személyvonatok munkanapokon Budapest-Keleti pályaudvar helyett Kelenföld állomásra érkeznek, illetve onnan indulnak. A Budapest-Kelebia vonalon közlekedő 7912-es számú kelebiai személyvonat a Keleti pályaudvarról öt perccel korábban, 6:00 órakor indul.

Az ELVIRA menetrendi keresőben is megtalálhatóak a változások, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat is az utasok rendelkezésére áll a 06 40 49 49 49-es telefonszámon. Ezen kívül az állomásokon elhelyezett hirdetmények is jelzik a módosításokat.
(logsped)

További információk:
2015.01.05.