Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébLogisztikai központot alakít ki kecskeméten az Agropack Trio

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai központot alakít ki kecskeméten az Agropack Trio

Egy komplex, több mint 10 ezer négyzetméteres intermodális logisztikai és szolgáltatóközpontot alakít ki az Agropack Trio Kft. a tradicionális kecskeméti iparterület rehabilitációjával.

A másfél milliárd forintos beruházást felerészben az ÚSzT keretében elnyert uniós pályázati támogatással finanszírozzák.

A Kecskemét melletti iparterületen főként agroipari termékek, kemikáliák raktározásával, illetve bérraktározásával foglalkozó Agropack Trió Kft. raktározási kapacitása 90-100 százalékban kihasznált, és főként a csúcsidőszakokban gyakran már nem képes kiszolgálni a piaci igényeket. A vállalkozás csomagolási kapacitásának kihasználtsága is magas, emellett pedig a piaci trendek, az új, korszerű technikák és a partnerek igényei is megkövetelik a csomagoló géppark korszerűsítését - mondta el Vancsik József, az Agropack Trio Kft. ügyvezető igazgatója a projektindító sajtótájékoztatón.

A másfél milliárd forintos fejlesztés eredményeként egy mintegy 10 ezer négyzetméteres fedett raktárkapacitású, raklapos, közvetlen vasút-közút átrakó dokkolóval ellátott logisztikai, valamint egy korszerő csomagoló és szolgáltató központ épül fel, 1400 négyzetméter alapterületű kiskereskedelmi mozgó áruraktárral és a hozzá kapcsolódó 500 négyzetméteres gyorsraktárral, valamint 1400 négyzetméteres szolgáltató és irodaházzal.

Agropack Trio Kft

6000 Kecskemét, Matkói út 3.
(logsped)

2012.06.22.