Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Logisztikai központ Győrszemere

A Raabersped logisztikai központot létesít Győrszemerén

A Raabersped osztrák-magyar szállítmányozó cég 850 millió forintos beruházással logisztikai központot épít Győrszemerén, amelyet várhatóan 2008 márciusában adnak át.

Bor József, a Raabersped ügyvezető igazgatója elmondta: a beruházás a 83-as főút mellett a győrszemerei vasútállomás közelében megvásárolt 4,5 hektáros területen valósul meg. Itt felépítenek egy 4.500 négyzetméteres csarnokot 350 méter iparvágánnyal és 200 méteres rakodórámpával, valamint egy 500 négyzetméteres irodaházat is.

Az ügyvezető igazgató közölte: az építkezéssel párhuzamosan megteremtik a közúti flotta alapjait is, 150 millió forint értékben nyerges vontatókat (kamionokat), illetve félpótkocsikat vásárolnak. A Raabersped, amely az ÖBB-csoport (az osztrák nemzeti vasút) osztrák-magyar vegyes vállalata, éves árbevétele 35 milliárd forint (140 millió euró). Az idei célkitűzésük 40 milliárd forint. A logisztikai központ megvalósulásával a Raabersped megerősítheti pozícióját a közép-európai szállítmányozás élvonalában. (IF)
(logsped)

További információk:2007.09.03.