Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébKecskeméti Mercedes-gyár beszállítói

Kapcsolódó oldal:  Kecskeméti Mercedes-gyár lehetséges beszállítói

Az ITD Hungary és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kedden üzletember-találkozót szervezett Kecskeméten azoknak a hazai létesítmény-üzemeltetési vállalkozásoknak, amelyek a Mercedes gyár beszállítói lehetnek.

A Daimler AG nemzetközi versenyben választ fővállalkozót a Kecskeméten felépítendő Mercedes gyár teljes körű üzemeltetéséhez. Az ITD Hungary rendezvényének az volt a célja, hogy a lehető legtöbb hazai vállalkozás, mint potenciális beszállító, bemutatkozási lehetőséghez jusson, és bekerüljön a versenyző multinacionális cégek látókörébe.

Az interneten keresztül jelentkező hazai létesítmény-üzemeltető vállalkozások közül – a tevékenységre, minőségre, gazdasági-pénzügyi stabilitásra, nyelvismeretre vonatkozó kérdőív kitöltését követően – több mint 70 cég jött el a kecskeméti eseményre.

A fórumon Peter Blaurock, a Mercedes Benz Manufacturing Hungária Kft. műszaki, üzemeltetési és karbantartási igazgatója ismertette a projektet, majd a cég üzemeltetési és beszerzési vezetői adtak tájékoztatást a leendő feladatokról és elvárásokról. Ezt követően a befektető által kijelölt tíz nemzetközi létesítmény-üzemeltetési vállalat mutatkozott be rövid prezentáció keretében. (HGV)

2009.03.11.