Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Az Innovatív megoldások az intralogisztikában

Kecskeméten és Budapesten megrendezésre kerülő konferencia bemutatja az elmúlt két év nemzetközileg is meghatározó fejlesztési eredményeit és logisztikai sikertényezőit.

A konferencián és szakmai eszmecserén a raktár működtetéséért és a termelés-kiszolgálás megszervezéséért felelős vezetők és szakemberek vesznek részt. Némon Zoltán logisztikai szakértő bevezető előadásából összefoglalót hallhatnak arról, hogyan segíti a fejlődést a holisztikus és gyakorlatias gondolkodás az ellátási láncban.

A hazai és nemzetközi piacon is tekintélyt szerzett Linde Anyagmozgatás komplex és ellentmondásoktól sem mentes feladat megoldására vállalkozik rendszerével, és előadásában megmutatja, hogy melyek a targoncaflotta innovatív kezelésében rejlő tartalékok.

Az IBCS előadása feltárja a nagyvilágban is unikumnak számító innovatív megoldását. Bemutatva, hogy a hangvezérelt árumozgatás és kiszedés miért adhat napjainkban komoly minőségi többletet egy vállalat számára.

A raktári- és termelés-kiszolgáló rendszerek fontos részét képezik a tároló eszközök. A német alapítású BITO előadása megismerteti a résztvevőkkel, hogy miben támogatja a korszerű, ergonomikus kialakítás a raktárműködés teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát.

A szakmai előadások sorát az ECO-LOG-ING zárja. Mérnökeinek tolmácsolásában a hallgatók megismerhetik, hogyan takaríthatnak meg gépet és nem kevés emberi erőforrást egy különleges tervezési módszerrel.

Végül a szakmai információkon, a legújabb ügyfélközpontú megoldásokon felül a MAPI előadójának tolmácsolásában hallhatjuk a logisztikához kapcsolódó fejlesztési tervek megvalósítását támogató aktuális és hét évre előremutató pályázati lehetőségeket is. www.toppoint.hu/logisztika

(logsped)

2015.03.02.