LogSped
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

 Archívum 
  Blog 
 Képgaléria 
 Videógaléria 
 Elérhetőség 
  RSS 

FŐOLDAL
     Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
     Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
     eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
     Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
     Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
     Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
     Információs
         társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
     Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
     Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
     EU
    Európai unió
     Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Oldaltérkép

Hörmann Thermo Pro ajtó

Kapcsolódó oldal:
  


A Hörmann Thermo Pro ajtóival jelentősen csökkenthetők a hőveszteségek

A Hörmann új Thermo Pro bejárati ajtói megfelelnek a magas hőszigetelési elvárásoknak, ezáltal csökken a lakások által elhasznált hőmennyiség, és csökkenek a fűtési költségek.

Hörmann Thermo Pro ajtó


A hőszigetelés az 1970-es évektől kezdve egyre fontosabb szerepet kapott a mindennapi életben. Ennek oka, hogy megfelelő hőszigetelő anyagok alkalmazásával energiát takaríthatunk meg, s ezzel csökkenhet a lakások fűtésszámlája. Kevesen tudják, hogy egy családi ház esetében a fűtési költségek harminc-negyven százalékáért, sorházaknál pedig közel ötven százalékáért a nem megfelelően szigetelt nyílászárók felelősek. Tehát olyan ajtók és ablakok beépítésével, amelyek megfelelnek a legújabb hőszigetelési előírásoknak, nagymértékben csökkenthető a fűtésszámla. A hőszigetelés melletti másik érv a környezet védelme, hiszen segítségével csökkenthető a káros anyagok kibocsátása, így kevésbé szennyezzük környezetünket.

"A Thermo Pro beltéri ajtócsalád a Hörmanntól megszokott kiváló minőséget garantálják vásárlóinknak. Ezek az ajtók megfelelnek korunk kihívásainak, hiszen hőszigetelésüknek és a dupla tömítéseknek köszönhetően jelentősen csökkenhet a lakás hővesztesége, ezáltal alacsonyabb lehet az energiafelhasználás is" - mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója.

A lakások megtervezésénél érdemes figyelembe venni azt a kormányrendeletet, amely szerint 2009. januárjától minden új építésű épületnek szüksége van energiatanúsítványra. A tanúsítvány lehetővé teszi az épületek energiafogyasztásának és fenntartási költségeinek összehasonlítását. Azonban nemcsak az újonnan épült lakások esetén érdemes megfontolni a korszerű hőszigetelési eljárások használatát. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium már kiírta a Klímabarát Otthon pályázatát, amelynek keretében megfelelőn hőszigetelt nyílászárók cseréjére is lehet pályázni.

A Hörmann Thermo Pro ajtóit úgy alakították ki, hogy használatukkal nagymértékben csökkenthető a lakások energiafelhasználása. A hatékonyabb hőszigetelés érdekében ezeket az ajtókat dupla tömítéssel látták el, amelyet az alsó részen saroktömítéssel egészítettek ki, valamint poliuretán keményhabbal töltöttek ki, csökkentve ezáltal az ajtó hőátbocsátási értékét (U-értékét), amely így jóval alatta marad a törvényben meghatározott követelményeknek.

Hörmann Thermo Pro ajtó


A Thermo Pro ajtók használatával azonban nemcsak energiát takaríthatunk meg, de a nyolc pontos reteszelésnek köszönhetően ezek kiemelkedően biztonságosak is. A Hörmann ajtói egyaránt készülhetnek acélból és alumíniumból. Az acél kivitelű ajtóhoz három modern, valamint hat klasszikus, kazettás motívum választható. Az alumínium ajtókat szintén három motívummal szállítják, s ezeket még egyedibbé teszik az egyedi üvegrátétek valamint a nemesacél keret. Mindkét ajtótípus tizenöt színben vásárolható meg, az acélajtók pedig a manapság divatos Goldan Oak (arany tölgy) felülettel is kaphatók.

A Hörmann további két bejárati ajtócsaládját, a TopComfort és TopPrestige ajtókat szintén széles választékban, 79 motívummal kínálja. A ThermoPro ajtókhoz hasonlóan ezeknek a márkáknak is rendkívül alacsony a hőátbocsátási képessége. A Vario program keretében a bejárati ajtót saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, illeszkedve a homlokzathoz: mindegyik motívumhoz kiválaszthatjuk a nekünk tetsző színt, kilincset és üveget is. Ezek a csúcsminőségű, modern ajtók kényelmesen, távirányítással is működtethetők, valamint automatikus biztonsági rendszerrel is felszereltek (logsped)

További információk:

Hörmann   

Hörmann Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy u. 15.
Tel.: 06/24 525-100
Fax: 06/24 525-110
E-Mail: info@hormann.hu

2009.08.12.
  Hírlevél kérés