LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Hörmann gyűjtőgarázs kapu

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal:  
Hörmann     
Lakás   

Hörmann gyűjtőgarázs kapuk társasházakban vagy irodaházakban

A fővárosban és minden nagyobb városban tapasztalható, hogy egyre több autó parkol a városok közterein, mind több fennakadást okozva ezzel a forgalomban.
A megoldást erre a problémára az egyszerre több gépjármű számára parkolási lehetőséget biztosító, társasházakban vagy irodaházakban alkalmazható gyűjtőgarázs jelentheti.
Ennél a garázstípusnál nagyon fontos, hogy a kapu megbízható, halk és biztonságos legyen, hogy minél kevésbé zavarja a lakókat. Kiemelt szempont az is, hogy esztétikus legyen, és hogy illeszkedjen az épület stílusához. A Hörmann új, biztonságosan használható ET 500 gyűjtőgarázskapuja a fenti kritériumok mindegyikének megfelel.


Hörmann gyűjtőgarázs kapu ET 500


"Nagy örömünkre szolgál, hogy segítséget nyújthatunk egy mind égetőbb probléma megoldásában, hiszen az autósok csak akkor fognak gyűjtőgarázsokban parkolni, ha azok egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan használhatóak. Mindezeken felül a Hörmann gyűjtőgarázskapui esztétikusak és jól illeszkednek a környezetbe." - mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója.
Hörmann gyűjtőgarázs kapu ET 500


Mivel a gyűjtőgarázsokat naponta többen is használják, ezért fontos, hogy azok kapuja megbízhatóan működjön. A Hörmann új ET 500 gyűjtőgarázskapuját több mint negyedmillió nyitási ciklusra tervezték. A karbantartást nem igénylő kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlyos technikának köszönhetően pedig kiemelkedően biztonságos, miközben üzemeltetési költsége rendkívül alacsony.

Hörmann gyűjtőgarázs kapu ET 500


Az ET 500 kapu nagyon halkan működik, csökkentve ezzel a környék zajterhelését. Mint minden Hörmann-kapunál, az ET 500 kialakításánál is a biztonság volt a legfőbb szempont, ezért dupla kötélvezetést alkalmaznak, kizárva ezzel a kapuszárny lezuhanásának lehetőségét, a kapulap és a falak közötti nagyobb rés segítségével pedig elkerülhetőek az ujjbecsípődések.

A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében a kapu alapváltozatát 45 százalékos szellőző-keresztmetszetű lyukaslemezzel burkolták. Az ET 500 lamellás kivitelben is választható, így a külseje azonos lesz a szekcionált kapukéval. A gyűjtőgarázs kapujához többféle burkolat választható, amelyet a helyszínen szerelnek fel.

Hörmann gyűjtőgarázs kapu ET 500


Az ET 500 kapu szűk helyeken ideálisan alkalmazható, mivel a kapuszárny mindössze 20 centiméterre lendül ki a síkjából. Az ET 500 garázskapu gyalogosbejáróval is kibővíthető, amely külön bejáratként is használható, lehetővé téve, hogy a kapu kinyitása nélkül is bejussunk a garázsba.

A kevesebb, mint 50 beállóval rendelkező garázsoknál a kapuk SupraMatic H garázskapu-meghajtással működnek. A lágy indítás és a lassított stop funkciónak köszönhetően a SupraMatic H meghajtással felszerelt kapuk különösen halkak- így kiválóan alkalmazhatóak szállodákban, bérlakásokban és irodákban. Amennyiben több mint 50 parkolóhely van a garázsban, akkor a gyakori nyitás-zárást bíró ITO 400 lánchajtást ajánljuk. Mindkét meghajtás többféle vezérléssel, akár forgalmi lámpákkal is kombinálható. (logsped)

További információk:

Hörmann Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy u. 15.
Tel.: 06/24 525-100
Fax: 06/24 525-110
E-Mail: info@hormann.hu

2009.02.27
  Hírlevél kérés