Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Bejárati ajtók és garázskapuk

Kapcsolódó oldal:Egységes kinézetű bejárati ajtók és garázskapuk a Hörmanntól


Egységes designnal kapható garázskapu- és bejáratiajtó-sorozatával kínál megoldást a Hörmann

Hörmann garázskapu- és bejáratiajtó


"Tapasztalataink szerint vásárlóinkat már nem csak a garázsbejáratok biztonsága, időtállósága vagy könnyen kezelhetősége vezeti döntésükben, hanem egyre inkább megfogalmaznak esztétikai igényeket is" - mondja ezzel kapcsolatban Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Hörmann garázskapu- és bejáratiajtó


A RenoMatic garázskaput és a RenoDoor bejárati ajtót a legnépszerűbb színekben és a legelterjedtebb méretben jelentős kedvezménnyel kínálja év közepéig a garázskapu-forgalmazó. A RenoMatic garázskapu 2.500x2.125 mm méretben a kapumozgató motorral együtt bruttó 199.900 forintos áron kapható az akció ideje alatt. A RenoDoor bejárati ajtó 1.000x2.100 mm méretben bruttó 289.000 forintért elérhető. Jó hőszigetelő képessége miatt is érdemes ezt az ajtótípust választani, amelynek U értéke 1,1 W/m2K.

Mind a RenoMatic mind pedig a RenoDoor sorozatot három színben kínálja a Hörmann. Választhatunk a selymes hatású, fehér Silkgrain, a nemes hatású, tölgyszínű Golden Oak és az új antracit színű Titan Metallic designok közül.
(logsped)

További információk:

Hörmann Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy u. 15.
Tel.: 06/24 525-100
Fax: 06/24 525-110
E-Mail: info@hormann.hu

2009.04.08.