Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A GYSEV forgalma lényegsen nővekedett

Kapcsolódó oldal:  A GYSEV forgalma lényegsen nővekedett

A GYSEV közleménye szerint tavaly januártól augusztusig 2 millió 68 ezer, idén viszont már 2 millió 189 ezer utast szállított.

Jelentősen emelkedett az utasok száma a GYSEV Zrt. vonalain az év első nyolc hónapjában, a vasúttársaság a tavalyi adatokhoz képest 121 ezerrel több utast szállított januártól augusztusig, ami 5,9 százalékos emelkedés.

A GYSEV Zrt. belföldön Sopron és Győr, valamint Sopron és Szombathely, illetve Sopron és Szentgotthárd között végez személyszállítást.

A cég közleménye szerint tavaly januártól augusztusig 2 millió 68 ezer, idén viszont már 2 millió 189 ezer utast szállított.

Az emelkedés mértéke a teljes árú menetjeggyel és az üzletpolitikai kedvezménnyel utazók esetében a legszembetűnőbb, mindkét esetben kétszámjegyű.

Az utasok az év első 8 hónapjában több mint 5 millió 200 ezerrel több kilométert tettek meg a GYSEV vonalain, mint az előző év első 8 hónapjában. Nem változott jelentősen az utasok által megtett táv: ez tavaly és az idén is átlagosan 44 kilométer volt.

Többen választották a GYSEV Zrt. InterCity járatait is: a tavalyi év első 8 hónapjához képest idén januártól augusztusig 15 ezer 300-zal többen utaztak InterCityvel - áll a közleményben. (logsped)

2011.09.28.