Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ: a második ütem építése

Kapcsolódó oldal:  Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ: a második ütem építése megkezdődött

A Goodman Csoport a második ütem keretében 16 ezer négyzetméternyi raktár és ezer négyzetméter iroda építésével folytatja az Üllő Airport Logisztikai Központ bővítését. A második ütem őszre lesz kész, és 2,5 milliárd forintba kerül

Az első ütemet tavaly év elején kezdték építeni, és ősszel költözhetett be a bérlő Rossmann Magyarország Kft. A második ütem teljes egészében a svéd kozmetikai cég, az Oriflame Hungary Kft. igényei szerint épül. A társaság hét országot kiszolgáló közép-európai disztribúciós központját telepíti az új létesítménybe.

A raktár bérleti díja 3,5 euró, az irodáé pedig 9-10 euró négyzetméterenként és havonta.

Az első ütem 27 ezer négyzetméteres, teljes kiépüléskor a Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ 155 ezer négyzetméteres lesz.

Az integrált ingatlancsoportként működő Goodman Group számos érdekeltséggel rendelkezik Ausztráliától Új-Zélandon, Ázsián és Európán át az Egyesült Királyságig. A Goodman International Limited és a Goodman Industrial Trust mint csatolt szervezetek által alkotott Goodman Group az Ausztrál Tőzsdén jegyzett legnagyobb ipari ingatlancsoport, globális szinten pedig az egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett, ipari és üzleti parkokra szakosodott alapkezelő. (Goodman)

További információk:Goodman Hungary Kft.
1024 Budapest, II. kerület 1024 Lövőház utca 39 (Millenáris Irodaház)
Telefon +36 1 336 2270

2010.02.16.