Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  GEFCO Magyarország: stabil pozícióval rendelkezik a közúti fuvarozás piacán

A GEFCO Magyarország Kft. a magyar logisztikai piacon, a vállalat fő profiljának számító közúti fuvarozás területén - jelentős eredményeket ért el.

A szolgáltatás-csomagjainak folyamatos megújításával a GEFCO a közúti fuvarozás területén belül is újabb és újabb megoldásokat kínál.

A KÖZÚTI FUVAROZÁS SZÁMOKBAN

Az elmúlt évben lebonyolított 23.300 közúti fuvar nem csak Európába irányul, de lefedi a közép-ázsiai térséget is. Idén május végéig 11.000 fuvart bonyolított a magyar leányvállalat, amely havi 2200 fuvarnak és időarányosan több mint 1%-os növekedésnek felel meg a tavalyi év azonos időszakához képest.A GEFCO az ügyféligényekre reagálva idén április elején bevezette Balkán Csomag nevű szolgáltatását, amely a gyűjtőfuvarozás terén kínál költségkímélő megoldást. A Szerbiába, Montenegróba, Albániába, Macedóniába és Koszovóba napi rendszerességgel induló járatok tranzitideje általában 3-5 nap. A szolgáltatás indulása óta május végéig a GEFCO 500 küldeményt továbbított, átlagosan heti 60 kiszállítással. A Balkán Csomag nagyban támaszkodik a célországokban található GEFCO-érdekeltségek helyismeretére, valamint a jól kiválasztott helyi partnerek közreműködésére.

A gyűjtőszállítást jellemzően olyan vállalatok választják, amelyek célja a költségcsökkentés, a gyorsaság. Az árufajtákat illetően leginkább az autóalkatrészek és motorok szállítása a meghatározó.

A GEFCO Magyarország célja, hogy bővítse ügyfélkörét és tovább növelje bevételét egy olyan szolgáltatás biztosításával, amely rugalmas és pontos háztól-házig szállítást kínál.
(logsped)

2015.07.08.