Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Gebrüder Weiss: Saját szervezeti egységekkel bővült az USA-ban

Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles és New York - az Egyesült Államokban július 3-tól öt telephellyel bővítette a Gebrüder Weiss globális hálózatát. További légi és tengeri szállítmányozási irodák nyíltak Kínában és Németországban

Világszerte egységes szolgáltatások egy nagy múltú vállalat égisze alatt, ez a Gebrüder Weiss logisztikai vállalat stratégiája. Miután az év első felében több telephely jött létre Németországban, Kínában, Hongkongban és Szingapúrban, a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett: bejelentették saját szervezeti egység megalapítását az USA-ban. Július 3-án öt további telephellyel bővül a Gebrüder Weiss márka; az Atlantában, Bostonban és Los Angelesben lévő telephelyeket 100%-ban amerikai vegyesvállalatoktól veszik át. A vállalat további telephelyet nyit New Yorkban és Chicagóban, utóbbiba helyezte a Gebrüder Weiss USA az új központját. A Gebrüder Weiss az Egyesült Államokban 100 munkatársat foglalkoztat.Az új telephelyek fókuszában főként a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatások állnak, de természetesen itt is elérhetőek a Gebrüder Weiss egyedi logisztikai megoldásai is, az árutárolástól a belföldi disztribúción át az e-kereskedelmi megoldásokig, beleértve egy webáruház koncepciójának kidolgozását. A vállalat az autóipar és a csúcstechnológia ágazatában szerzett szakértelmét is fokozatosan kamatoztatni szeretné az új telephelyeken.

"A globális hálózat előnyeit ötvözzük a helyi szakértelemmel. Ezzel a koncepcióval az új telephelyeken is meg tudjuk erősíteni pozíciónkat kiváló logisztikai szolgáltatóként" - mondja Heinz Senger-Weiss, a Gebrüder Weiss igazgatótanácsának tagja. A vállalat az elmúlt években globális szinten már számtalan ügyféllel dolgozott ki egyedi logisztikai megoldást. Ezt a kínálatot szeretné a Gebrüder Weiss egyértelműen intenzívebbé tenni, és a megbízóival együtt kíván továbbnövekedni. "A független és erőteljes jelenlét az Egyesült Államokban hatalmas stratégiai jelentőséggel bír számunkra" - szögezi le Senger-Weiss.

A világ logisztikai központjaiban

A Gebrüder Weiss a kínai kereskedelmi központokban is tovább terjeszkedik. A nemrégiben nyílt hongkongi és sencseni irodákat július 1-jétől a gazdaságilag erős Guangdong tartomány déli részén fekvő Zhanjiangban létrehozott képviseleti iroda támogatja. Ezt még idén nyáron egy másik iroda is követi Kanton településen. Németországban ? a hamburgi és frankfurti légi és tengeri szállítmányozási telephelyeken kívül ? nyílik még egy iroda a düsseldorfi repülőtérnél, valamint az év folyamán a logisztikai vállalat két további irodát hoz létre Münchenben és Stuttgartban. Ezzel a Gebrüder Weiss világszerte lefedi a legfontosabb átrakó- és gyűjtőpontokat.
(logsped)

További információk:2017.07.08.