Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Gebrüder Weiss Hajdúböszörményben

Kapcsolódó oldal:  Új szállítmányozási és logisztikai kirendeltség nyílik Hajdúböszörményben

November elején megnyitja új, immár harmadik magyarországi telephelyét a Gebrüder Weiss (GW) osztrák szállítmányozó- és logisztikai konszern Hajdúböszörményben. Az M35-ös autópálya mellett, Debrecen szomszédságában megnyíló telephely része a GW dinamikus beruházási politikájának. Az osztrák konszern 2007-ben 4,7 millió eurót fordított magyarországi raktár logisztikai fejlesztésre és az idei beruházási keret is 3 millió euróra rúg.

A hajdúböszörményi telep feladata kezdetben a vállalat belső áruáramlási folyamatainak optimalizálása lesz. A telephely rövidesen saját ügyvezetéssel, önálló ügyfélkörrel és nemzetközi gyűjtőforgalmakkal rendelkező regionális központtá nőheti ki magát.

Az új telephellyel a GW új munkahelyeket hoz létre a hátrányos helyzetű észak-alföldi régióban. A GW Magyarország három telephelyén - Dunaharasztiban, Vecsésen és napokon belül Hajdúböszörményben is - összesen csaknem 250 magasan képzett szakember gondoskodik a megrendelők komplex logisztikai megoldások iránti igényeinek kielégítéséről. A GW magyarországi raktárterülete az új telep belépésével eléri a 23 500 négyzetmétert.

Az új terminál már a nyitás pillanatától a GW-től megszokott és elvárt, csúcsminőségű információ-technológiai megoldásokkal működik.

A raktári vonalkódos árukezelés mellett a gépkocsivezetők az árukiszállítás során GPRS-kapcsolattal rendelkező mobil vonalkód-leolvasó készüléket alkalmaznak. A rendszernek köszönhetően - többek között - néhány másodpercen belül az Interneten is látható a kézbesítés pontos ideje és az átvevő neve, így a megbízók on-line követhetik nyomon küldeményük útját.

Az átfogó logisztikai megoldások költségcsökkentő hatása révén a GW versenyelőnyt kínál ügyfeleinek, hiszen a szükséges know-how mellett a vállalat megfelelő kapcsolatrendszerrel és telephely-hálózattal is rendelkezik az egyedi megoldások kifejlesztéséhez és megvalósításához.

Az új telephely megnyitásával a logisztikai szolgáltatások színvonalának növelése mellett a GW hazai leányvállalata még közelebb kerülhet stratégiai fontosságú kelet-magyarországi ügyfélköréhez. A hajdúböszörményi terminál a GW regionális hálózatának sűrítésére irányuló folyamat első állomása, a jövőben több vidéki kirendeltség megnyitása is várható. (logsped)

További információk:

Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft  

Központi telefon:+36.24.506.700

Gebrüder Weiss Kft.
Hajduböszörmeny
4220 Hajduböszörmény Külsö-Szoboszlói út 1
T +36.24.506.810
F +36.52.371.250
gw.hajdu@gw-world.com

(logsped)

2008.11.03.