Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébFerihegyi vasuti menetrend

Kapcsolódó oldal:  Fontos  


Elvira online vasúti menetrend

Honnan
Hová
Kb. 5 másodperc alatt töltődik be.

A Budapest Airport új, korszerűbb parkolási- és behajtási rendszert vezet be 2012. augusztus 8-án 0 órától a 2. Terminálon.
(logsped)
2012.08.04.

A budapesti repülőtér 1. Terminál parkolója tegnaptól a P+R rendszerhez hasonló szolgáltatást kínál. A Budapest Airport elsősorban a főváros és az agglomeráció között naponta ingázók számára kínál rendkívül kedvezményes parkolási lehetőséget a MÁV Ferihegy vasútállomás közvetlen közelében.
(logsped)
2012.07.28.

2012. május 29-én. a Budapest Airport ideiglenesen bezárja az 1. Terminált.
(logsped)
2012.05.29.

Menetrend, jegyvásárlás és utastájékoztatás

Hétfőn a Ferihegy megálló ünnepélyes átadásával megindult a vasúti közlekedés a Nyugati pályaudvar és a ferihegyi repülőtér (Budapest Airport) 1-es terminálja között. Az új létesítményt átadta Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter; Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere; Reinhard Kalenda, a Budapest Airport Zrt. elnök-vezérigazgatója; Mosóczi László, a MÁV-START Zrt. elnök-vezérigazgatója és Homlok Zsolt, a Colas Dunántúl Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Kép: GKMA vonatok menetideje - vonattípustól függően - mindössze 22-25 perc. A jelenleg érvényes díjtáblázat alapján egy teljesárú menetjegy egy útra, Budapest-Nyugati pályaudvar - Ferihegy viszonylatra 300 forintért váltható, valamint a szociálpolitikai utazási kedvezménnyel megváltott menetjegyek is érvényesek.

Az új megállóhely üzembe helyezésével a Budapesti Közlekedési Szövetség közigazgatási határa Szemeretelep megállóból kitolódott Ferihegy megállóig, így az új viszonylat a Budapesti Egyesített Bérlettel is igénybe vehető.

Azok az utasok, akik a 2A, illetve a 2B terminált szeretnék elérni, innen autóbusszal mehetnek tovább.

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. a vasúti menetjegy megvásárlásának könnyebbé tétele érdekében jegyértékesítési pontot nyitott Ferihegy 1 központi csarnokában.

A jegyértékesítést a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. végzi irodájában, ahol belföldi vasúti menetjegyek, hely- és pótjegyek is megvásárolhatók, valamint a menetrenddel kapcsolatos információk is hozzáférhetők.

A pénztár naponta 9 órától 22 óráig tart nyitva. A nyitvatartási időn kívüli utazáshoz menetjegy a vonaton a jegyvizsgálónál pótdíj felszámítása nélkül vásárolható meg. Ferihegy 1 terminálon tájékoztató táblák irányítják az utasokat a jegyértékesítési ponthoz, illetve Ferihegy megállóhoz. A pályaépítési munkálatok miatti vágányzár feloldása után - várhatóan ősztől - az ezen a vonalon közlekedő InterCity vonatok is megállnak Ferihegy megállóban. E vonatok a menetjegy mellett a pót-, illetve a helyjegy megváltása esetén vehetők majd igénybe.

A Budapest-Nyugati pályaudvar és Ferihegy megálló között közlekedő vonatok menetrendje:

Információ: MÁVDIREKT 06 (40) 49 49 49 / +36 (1) 371 94 49


(logsped)

2007.07.18.