Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Fejlesztik az ipari parkot Hódmezővásárhelyen

Az Ipari Park infrastruktúra fejlesztésére is sikerrel pályázott Hódmezővásárhely. Ezáltal, több mint 1 milliárd forintból - a már megvásárolt 40 hektár új területen - építkeznek. Természetesen a már működő területen is történnek majd fejlesztések. (promenad.hu)

A Földeák és a Maroslelei út között elterülő 40 hektáros részen nagyfeszültségű villamoshálózat és földgázvezeték áthelyezésével kezdődik majd el a beruházás, ezután az utak építése indulhat el.

Az Ipari Park jelenlegi területén - az ott dolgozó vállalkozások kérésére - LED-es közvilágítás kiépítése valósul meg.

Informatikai hálózat is kiépítésre kerül, adatparkkal, mely két egymástól független optikai rendszerről lesz táplálva. Ez lényegesen javítja majd az ellátás színvonalát, hiszen amennyiben az egyik vonal megsérül, a másikon folytatódhat a munka.

Jelenleg a kiviteli tervek engedélyeztetése van folyamatban, 2017 második felében indulhatnak majd el a munkálatok, melyek várhatóan 2018 tavaszán fejeződnek be.

A Szegedi Tudományegyetemmel kötött együttműködés alapján az ipari park a jövőben használhatja a tudományos és technológia park megnevezést.
(logsped)

További információk:2014.11.28.