LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép
   Blog
      LogSped Blog

EMÁB biztosító

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal:   Biztosítás   

Új biztosítót alapít a CIG Közép-európai Biztosító

2009. január 1-jén kezdi meg működését a CIG Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMÁB)), miután a május 26-i indulást követően terveket meghaladó sikereket ért el az a Pannónia életbiztosítás - közölte Horváth Béla vezérigazgató a tegnapi sajtótájékoztatón.

A döntően hazai magánszemélyek tulajdonában lévő társaság idén tavasszal kezdte meg működését az életbiztosítási piacon, szeptember elejére pedig már 470 millió forint körüli állománydíjat ért el, közel 1000 szerződés megkötésével.

Az idei év végére eredetileg 800 millió forintnyi állománydíjat tűztek ki célul, azonban ezt várhatóan 1,2 milliárdra módosítják, a sikereken felbuzdulva, és a következő években is gyors felfutásra számítanak.

A siker okaiként Horváth Béla kiemelte a rendkívül gyors saját értékesítési hálózatkiépítést (jelenleg 130 saját ügynökkel dolgoznak), és a Brokernettel való eredményes együttműködést. A későbbiekben több más brókercéggel is szerződést kívánnak kötni.

Szintén nagy sikereknek örvendett a hazai piacon először elérhetővé tett Warren E. Buffett amerikai milliárdos eszközalapja, mint megtakarítási biztosítási termék, de a biztosítótársaság kedvezményes részvényvásárlási programja is érdeklődést váltott ki az ügyfelek körében.

Amennyiben a cég, a terveknek megfelelően 2010 második félévében tőzsdei bevezetésre kerül, úgy a legalább 400 ezer forint értékű életbiztosítást kötők számára lehetővé válik, hogy 20 százalékos kedvezménnyel akár 200 ezer forint névértékű részvényt jegyezzenek. A jelenlegi 1000 szerződést kötő közül eddig 702-en éltek a lehetőséggel. A részvényvásárlási opció természetesen korlátozott, maximum 3000-5000 ezer részvény megvásárlásáról szól.

A cég napokon belül új termékkel is megjelenik a piacon, méghozzá életbiztosítással kombinált jelzáloghitel termékkel, az első szerződő partnere ebben az UCB Ingatlanhitel Zrt. lesz.

A 2009 elején induló EMÁB vagyonbiztosítással foglalkozik majd, induláskor lakás- és utasbiztosítási termékeket, tavasszal pedig már kisvállalkozói vagyonbiztosítási termékeket is kínál majd. Jövő év második félévében, a tervek szerint az autóbiztosítási piacra is belép a cég.

A piacbővítést nemzetközi színtéren is folytatja a cég, így 2009. január elején Romániában indítja határon átnyúló szolgáltatásait a biztosító, amely ha sikeresnek bizonyul, következő évben Bulgáriában, Szerbiában vagy Ukrajnában folytatódik majd.

Társadalmi felelősségvállalásról is szó került a sajtótájékoztatón, így egy támogatási szerződés is megköttetett a Ghymes együttessel, valamint bejelentésre került a Pannónia Estek elnevezésű "roadshow" is, melynek keretében 8 nagyvárosban szervez a biztosító találkozókat, beszélgetéseket a reménybeli ügyfelekkel egészséges életmódról, sportról, biztonságról. (PC)
2008.09.12.

  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped