Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Elkészült GYSEV CARGO mozdony

Elkészült a GYSEV CARGO Zrt. első tematikus, matricázott mozdonya. Az árufuvarozó vasútvállalat zöld-sárga-fehér színvilágát tükröző Taurus Magyarország mellett a szomszédos Ausztriában is rendszeresen közlekedik.

A GYSEV CARGO Zrt. szakemberei több terv közül választották ki a tematikus mozdony szín-, és formavilágát, amely az árufuvarozó vállalat logójához és arculatához illeszkedve szimbolizálja a cég által képviselt értékeket: a lendületet, a frissességet, a rugalmasságot és az innovációt.„Komoly mérföldkő volt társaságunk életében, hogy a tavaly vásárolt és forgalomba állított, nyitott Eaos teherkocsikon már szerepel cégünk logója. Mostantól pedig saját arculatú mozdonya is van a GYSEV CARGO Zrt.-nek, amely határon innen és túl is egyértelműen növeli a vasúttársaság ismertségét. Erre, a rendkívül kiélezett árufuvarozási piaci versenyben szükségünk is van, ezért döntöttünk a tematikus mozdony megvalósítása mellett” – mondta Skála János, a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója.

A felmatricázott Taurus mozdonyt a vállalat az Mitsui Rail Capital Europe (MRCE) nevű cégtől bérli. A GYSEV CARGO mozdonyt kizárólag teherfuvarozásban használják vontatási tevékenységre mind Magyarország, mind pedig Ausztria területén.
(logsped)

2014.11.15.