Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Elindította budapest-Szófia járatát a Bulgaria Air

Elindította Szófia és Budapest között közvetlen járatát a Bulgaria Air, ezzel újra közvetlen összeköttetést teremtve a két főváros között. (MTI)

A Budapest Airport MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 108 személyes Embraer 190 típusú gépek mostantól hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap járnak majd Budapest és Szófia között.A Budapest Airport MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 108 személyes Embraer 190 típusú gépek mostantól hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap járnak majd Budapest és Szófia között.

A repülőtér üzemeltetőjének kutatása szerint Budapest és Szófia között jelentős az indirekt forgalom, vagyis azoknak az utasoknak a száma, akik közvetlen légi kapcsolat híján átszállással utaznak a két főváros között. A Bulgaria Air heti négy közvetlen járata jelentősen javít a két régió közötti összeköttetésen, ráadásul a bolgár nemzeti légitársaság szófiai átszállással számos más célállomást kínál a Közel-Kelet, Oroszország és Afrika felé.

Ezt hangsúlyozta a járat budapesti köszöntése alkalmából Bogáts Balázs járatfejlesztési igazgató is, mint mondta, a Bulgaria Air létező piaci igényt szolgál ki.

A Budapest és Szófia közötti légiútvonalon a Bulgaria Air 2013-ban már közlekedtetett járatokat. A téli szezonban a Bulgaria Air mellett a Wizz Air is repülni fog a két város között.
(logsped)

2016.06.29.