Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébDebrecenből Dortmundba repül a Wizz Air

Kapcsolódó oldal:  Debrecenből Dortmundba repül a Wizz Air

A Wizz Air diszkont légitársaság április 26-tól hetente két alkalommal közlekedik Debrecen és Dortmund között - erősítette meg az MTI információját Daniel de Carvalho, a cég kommunikációs vezetője.

Elmondta: az új desztináció indításával egy időben leállítják a decemberben indított milánói járatot annak alacsony kihasználtsága miatt. A Wizz Air évente 30 ezer utast vár az új dortmundi menetrend szerint közlekedő járatától.

A német kereskedelmi és ipari központ kiválasztásában szerepe volt annak, hogy az ebbe a régióba közlekedő eindhoveni járatok kihasználtsága folyamatosan magas azok december 15-i indulása óta. Ezzel szemben a december 16-án indult, a milánói Malpensa repülőtérre közlekedő járatra az ünnepek után kevés foglalás érkezett - fejtette ki, hozzátéve, hogy a Debrecenből elérhető olasz desztinációt április 23-ával vezetik ki.

Daniel de Carvalho kiemelte, hogy a Wizz Air Debrecenből London-Lutonba közlekedő járata továbbra is nagyon népszerű, a három útvonalon mintegy 100 ezer utassal számolnak a következő egy évben. (logsped)

2013.02.14.