Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Construmán a Hörmann újdonságokkal és akciós termékekkel

Kapcsolódó oldal:  



A Construmán a Hörmann újdonságokkal és akciós termékekkel 2010-ben

A 75 éves születésnapja alkalmából a Hörmann különleges kedvezményekkel, akciókkal és nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak egész évben.

A vállalat jelen lesz az építőipar legnagyobb hazai vásárán, a Construmán. Az érdeklődők már itt is találkozhatnak az akciós termékekkel, amelyeket április 14. és 18. között az A pavilon 301/a standján tekinthetnek meg. A már tavaly meghirdetett RenoMatic és RenoDoor akciók mellett, jelentős árengedménnyel vásárolható meg az új MicroMatic kapu vagy a Turbo 75 meghajtás. A kertkapu-tulajdonosok is együtt ünnepelhetnek a Hörmannal: választhatnak a jubileumi árakon kínált a RotaMatic SK vagy a LineaMatic SK meghajtások közül.

A MicroMatic 75 garázskapu exkluzív megjelenésével uralja a jubileumi évet. Hat különböző színben - a hagyományos fehér mellett világosszürke, fehéralumínium, antracit, fenyőzöld és földbarna - meghajtással együtt, most felár nélkül bruttó 192.075 Ft-ért érhető el. Nyereményjáték is kapcsolódik a MicroMatic 75 kapuhoz, a Hörmann háromnegyed évszázados alapítása alkalmából 75 darab MicroMatic 75 garázskaput sorsol ki, amelyhez mindössze egy jelentkezési lapot kell kitölteniük az érdeklődőknek.

A RenoMatic 75 szekcionált garázskaput meghajtómotorral illetve a hozzá illeszkedő RenoDoor 75 bejárati ajtóval együtt kínálja a Hörmann, amely négy különböző színben és felülettel kapható. Fehér, selyem simaságú, nemes hatású Silkgrain, a két faerezetet mintázó Decograin, aranytölgy (golden oak) és sötét tölgy (dark oak), valamint az exkluzív megjelenésű Titan Metallic színben választhatóak az akcióban résztvevő garázskapu-bejáratiajtó kombinációk. A RenoMatic 75 bruttó 192.075 Ft, a RenoDoor bruttó 290.075 Ft a jubileumi év alatt.

A fehér és földbarna színű Pearl 75 berry billenőkapukat és a RenoDoor 75 light elnevezésű bejárati ajtókat szintén jelentős megtakarítással vásárolható meg. A Pearl 75 billenőkapu bruttó 63.075 Ft, míg a RenoDoor 75 light bruttó 149.975 Ft. Azoknak akik csak garázskapu-meghajtásukat szeretnék kicserélni vagy újat beszerelni, azoknak a Turbo 75 típusú meghajtást ajánlja a garázskapu-gyártó kedvezményes áron. A gyors kapunyitást rádiós kapcsolóval, belső nyomógombbal és két kéziadóval bruttó 75.075 Ft-ért kínálja a Hörmann.

A kertkapu-tulajdonosoknak is kedveskedik a cég születésnapja alkalmából. Kétszárnyú kapuhoz a RotaMatic SK nyílókapu-meghajtás, tolókapuhoz pedig a Linea Matic SK meghajtás került fel az akciós termékek listájára. A RotaMatic SK bruttó 135.975 Ft, a LineaMatic SK bruttó 90.975 Ft a kereskedőknél egész évben. (logsped)

2010.03.23.