Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Colliers: Magyarországi és regionális vezető változás

Kapcsolódó oldal:  Colliers: Magyarországi és regionális vezető változások

2010. szeptember 1-től szervezeti változások lépnek életbe a Colliers International-nál.

Michael Smithing-től Tim Hulzebos veszi át a Colliers International Magyarország ügyvezető igazgatói posztját. Michael Smithing-et, aki 10 évet töltött a Colliers International magyarországi irodájának ügyvezető partneri pozíciójában, a közép-kelet-európai régió igazgatójává léptették elő.

Smithing továbbra is Budapesten marad és a regionális ügyvezetői csapat tagjaként dolgozik tovább Hadley Dean, a Colliers International közép-kelet-európai régió ügyvezető partnerének irányítása alatt.

"Michael 18 éve dolgozik a Colliers International magyarországi irodájánál, és oroszlánrésze volt abban, hogy a cég elérje mostani sikereit. Michael erőssége az újító és innovatív megoldások kitalálása és véghezvitele. Ezen képességére szeretnénk építeni, hogy a Colliers Közép -és Kelet-Európában magasabb szintre léphessen. Örömmel várom, hogy Mike a regionális csapathoz csatlakozzon."- mondta Hadley Dean.

Tim Hulzebos tölti be Michael Smithing megüresedő, a magyarországi iroda ügyvezető igazgatói pozícióját 2010. szeptember 1-től. Hulzebos holland állampolgár és 1995 óta él Budapesten. Nagy tapasztalattal rendelkezik a budapesti ingatlanpiacon, figyelemre méltó karriert tudhat magáénak az iparágban. Dolgozott a DTZ Hungary-nél ügynökségvezetőként, majd később az üzletfejlesztés regionális vezetőjeként. Legutóbb az ING ingatlanfejlesztési igazgatója volt, nevéhez kötődik az Allee bevásárlóközpont fejlesztése és bérbeadása.

"Nagyon örülök, hogy a Colliers csapatához csatlakozhatok és izgatottan várom, hogy mielőbb a piac vezető ingatlan-tanácsadó cége legyünk, építkezve a már meglévő erős pozíciónkra, valamint a tapasztalt, elszánt és motivált csapatra. Nagyon tisztelem elődömet, Michael Smithinget, aki több mint egy évtizeden keresztül állt a cég élén és megalapozta jelenlegi erős helyzetünket. Reméljük, Michael tapasztalatára és kapcsolataira továbbra is számíthatunk, és sok sikert kívánok neki a Colliersen belüli új pozíciójában." - foglalta össze gondolatait Tim Hulzebos.

"Tim kiváló versenytárs volt, így szinte természetes volt választás, hogy ő vegye át a magyarországi irodát, amikor eldöntöttem, hogy regionális igazgatói pozícióba lépek. Biztos vagyok benne, hogy Tim gyorsan hasznosítani tudja majd az elmúlt évtized munkájának eredményét, és tovább vezeti a céget a sikeres úton. Izgatottan várom, hogy elkezdhessem új, regionális feladataimat, segítve ezzel azt a folyamatot, hogy a Colliers International a régió legerősebb ingatlan-tanácsadó cégévé váljon." - mondta Michael Smithing. (logsped)

2010.7.04.